Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 30 bodova

HS E-mail

188 pregleda · 8 odgovora · otvorena 21.01.2009. u 20:27

E ovako vec se duze vrijeme je***em sa ovim ... Kako cu da napravim "@hs-hkb.ba" email ?

Ja sam na paketu "HS 2" ovaj paket ima 2 email-a sa 40 MB...

Ali nikako nekontam kako da ih aktiviram ?

Ako neko zna, nek se javi
dat cu ti ja na msn link mozes da napravis npr : [email uklonjen] tako da mozes i to hs-hkb.ba

edit : evo ti na pm nece mi nesto msn
Nazovi Hs-Hkb Support. Neznam koji je broj nazovi Informacije 1182 i reci Kablovski Internet HS reci ce ti broj nazoves ih i objasne ti :r U supportu rade do 23h :)

@ qwertz: mozhe al nece biti verifikovan ;)
qwertz je napisao/la:
dat cu ti ja na msn link mozes da napravis npr : [email uklonjen] tako da mozes i to hs-hkb.ba

Procitaj temu josh 3 puta pa onda edituj post
Znaci preko cpanela sve radis .. ali evo kako ces .. pvo moras "napraviti domenu" onda dodas mail
dodaj me na MSN
[email uklonjen] da ti objasnim sve
To ti oni iz hsa moraju napravit.

Ti kasnije samo napravish na tamo na netu, i onda verifikujes preko hsa webmaila.
qwertz je napisao/la:

nap Kako ti je "ovaj" objasnio msn nece biti verifikovan... Vako sam ja pravio... Nazvao HS [033-710-415] reko "kako da napravim e-mail, oni mi rekli koji ces "nick" ja rekao, da ti user i pass odes na njihovu stranicu log se, promjenis pw i to je to Dobijes verifikovan msn sa "nastavkom" "hs-hkb.ba"

EDIT: Tako sam ja uradio prije 4-5 mjeseci, valjda se nista nije promijenilo

EDIT2: Ti napis`o glupost ??

EDIT3: Makni block da te "eliminisem" iz prijatelja
Rammo je napisao/la:
nap Kako ti je "ovaj" objasnio msn nece biti verifikovan... Vako sam ja pravio... Nazvao HS [033-710-415] reko "kako da napravim e-mail, oni mi rekli koji ces "nick" ja rekao, da ti user i pass odes na njihovu stranicu log se, promjenis pw i to je to Dobijes verifikovan msn sa "nastavkom" "hs-hkb.ba"

EDIT: Tako sam ja uradio prije 4-5 mjeseci, valjda se nista nije promijenilo

EDIT2: Ti napis`o glupost ??

EDIT3: Makni block da te "eliminisem" iz prijatelja
sta mene citiras :S
imam pravo da pisem sta hocu ti nisi niko i nista da govoris jel glupost ili nije ... mene ce opomenu/osamarit mod ili admin al ti neces
unblockovat te necu...
Napomene za podešavanje Email klijenata (Outlok, Outlook Express, ...) i Webmail pristup zbog migracije na novi Mail Server:

SMTP, POP3, IMAP

Hostovi koji su se do sada koristili, koristit će se i ubuduće. A to su:

* Za SMTP Server (Outgoing) - out.mail.hs-hkb.ba
* Za POP3 Server (Incoming) - in.mail.hs-hkb.ba
* Za IMAP - imap.hs-hkba.ba

U Email klijentima se kod unosa Korisničkog imena (Username) uvijek mora koristiti samo prvi dio Email adrese. Primjer: Ako je Email adresa "[email uklonjen]" nemojte unositi email adresu "[email uklonjen]" već samo prvi dio Email adrese "korisnik" u polje Username (Login, Korisničko ime, Account name... )

WEBMAIL

Pristup Webmail-u je kao i do sada na http://webmail.hs-hkb.ba. Osvježenje je novi i moderan izgled sa mnogim poboljšanjima kao što je: Bolja organizacija mailova, preglednost, napredan kalendar za termine, upravljanje zadacima, Spam kontrola, Antivirus kontrola, ...

"STARI MAILOVI"

Vaše mailove koje ste primili prije migracije nismo prenijeli na novi Mail Server. Razlog je veliki broj SMAP mailova. Vaše "stare" mailove ćete do 1.11.2008. godine moći pregledati na http://webmail.old.hs-hkb.ba. Napominjemo Vas da mailove ne pokušavate slati sa "starog" webmaila jer neće biti isporučen primaocu.

Ovo se ne odnosi na korisnike koji su koristili neke od Email klijenata za pregledanje Mailbox-a (Outlook, Outlook express, ...) jer se u tom slučaju mailovi downloaduju na računar.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.