Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Igre kao sportovi (elektronski)

2.414 pregleda · 89 odgovora · otvorena 07.11.2005. u 20:02

Smatrate li igre (CS,wc3) za sport ?

Da 0 · 0%
Ne 0 · 0%
Bezze anketa 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Sta vi mislite ? Prica mi drug , profesorica ga pitala bavis li se kakvim sportom... On joj rekao da se bavi igricama i smatra to sportom ... Ona se pukla smijati i rekla mu da izadje napolje

Vase misljenje ?
Ja jos nisam cuo da su negdje elektronski sportovi priznati , cak sta vise smatram da nepostoje takvi sportovi ,
I dakle igranje CS-a nije nikakav sport niti ce biti , moze biti samo zanimacija , zabava , i slicno!!!
My opinion ,

Zadnji edit: 07.11.05 u 14:05:07

ja ne kontam to kao sport..
za sport kontam fudbal ,, kosarku ,, itd..
sta vam je ba ... to je kompjuter .. on ne hoda to je samo slika
Smatram, vise CS nego w3
Hm pa sada .. ovako dali je to sport ili nije .. hm neznam, znaci ako su igrice .. to biva nije sport , a dali je sah svrstan u sport " naravno " da jeste .. tako da nema tu neke razlike bitno je da uvijek u svakoj igrici ima i pobijednik i gubitnik.

Neznam ni ja sam kako da svrstam ostale igrice , barem sam cuo da je wc3 nacionalni sport u kini ili negdije drugo ako se nevaram a ako grijesim ( neka me neko EDIT )

Sto se tice te " uciteljice " mislim da je ona samo jedna retardirana dama .. koja misli da je pametna ... jer ebga tesko je kada se dodze sa sela , pa se uzme solit pamet osobama koje su ustvari inteligentije od nje same.

Naime : ja smatram sve sportom , sve cime se moze novac zaradit , svugdije gdije ima nekakva natijecanja ( turniri , clan war , trenizni , dugo a itd ) gdije god ima pobijednik i loser , gdije god ima spovanja , gdije god ima navijaca , gdije god ima nekakav poredak ...

Tako : Rev. kazi tom haveru da pljune tu "uciteljicu " , " nastavnicu " , " profesoricu " ... jer nezasluzuje gamersko misljenje

Posted by Bok1
bok1 je napisao/la:
Hm pa sada .. ovako dali je to sport ili nije .. hm neznam, znaci ako su igrice .. to biva nije sport , a dali je sah svrstan u sport " naravno " da jeste .. tako da nema tu neke razlike bitno je da uvijek u svakoj igrici ima i pobijednik i gubitnik.

Neznam ni ja sam kako da svrstam ostale igrice , barem sam cuo da je wc3 nacionalni sport u kini ili negdije drugo ako se nevaram a ako grijesim ( neka me neko EDIT )

Sto se tice te " uciteljice " mislim da je ona samo jedna retardirana dama .. koja misli da je pametna ... jer ebga tesko je kada se dodze sa sela , pa se uzme solit pamet osobama koje su ustvari inteligentije od nje same.

Naime : ja smatram sve sportom , sve cime se moze novac zaradit , svugdije gdije ima nekakva natijecanja ( turniri , clan war , trenizni , dugo a itd ) gdije god ima pobijednik i loser , gdije god ima spovanja , gdije god ima navijaca , gdije god ima nekakav poredak ...

Tako : Rev. kazi tom haveru da pljune tu "uciteljicu " , " nastavnicu " , " profesoricu " ... jer nezasluzuje gamersko misljenje

Posted by Bok1

Slazem se u potpunosti sa tobom
ma ja to ne smatram nikakvim sportom igram 4 fun iako wc3 malo vise al' po meni to nije nikakav sport. po meni je sport kada moras bar malo da potrcis i koristis misice malo se umoris i ta sranja.
kakav bolan sport hahaha
Black_Dragon je napisao/la:
kakav bolan sport hahaha

idi se najedi ebo te hljeb usta , kako ti nedosadi odgovarat na svaku temu sa tako niskointeligentnim i nimalo suptilnim odogovrima majke ti ?? pa kako nekontas .. da si idiot

Daj b0gat idi gledaj Yugija dok nije zavrsio , vidi mozda ce izvuci neku novu kratu .. pa , sutra kad se probudis .. trkom kod svoje raje .. pa igrajte se ciza-blize .. haj sad kraj casa
ne smatram ga sportom nego nekom vrstom razonode, uzivancije, upoznavanja drugih ljudi, psovanje istim, najveci izvor nerviranja...

da je sport, sigurno ne bih nabio ovih 100 kila igrajuci ga
bok1 je napisao/la:
idi se najedi ebo te hljeb usta , kako ti nedosadi odgovarat na svaku temu sa tako niskointeligentnim i nimalo suptilnim odogovrima majke ti ?? pa kako nekontas .. da si idiot

Daj b0gat idi gledaj Yugija dok nije zavrsio , vidi mozda ce izvuci neku novu kratu .. pa , sutra kad se probudis .. trkom kod svoje raje .. pa igrajte se ciza-blize .. haj sad kraj casa

ej moj sine kako ti dobro znas sta se desava u jugiju hahahaha nap-u jedan
Pa jest neka vrsta sporta , naravno ne kao fudbal , kosarka itd.
Hm , dal mislis da cu nes da odgovorim na ovu temu , LOL , na tvoj komentar , e pa hajde da ti pruzim malo paznje koje ti nisu pruzili " tata i mama " ipak znam da nisam bio tu kada sam trebao , al znam da ti je majka svasta govorila za mene al haj eto , da te " prosvijetlim " malo sa nekim "cinjenicama " ipak ti si meni uvijek bio drago dijete , uvijek sam nosao tvoju sliku u novcaniku i govorio svima " e to je moje malo slatko " al takva je sudbina bila ... nemogu ja tu nista da promijenim shvati me

Sto se tice .. onih autica sto sam ti kupio , mislim " hallal " bilo ipak volim te i drag si mi , ipak moja si krv .. znam kako ti je kada odrastas bez oca , al obecajem da cu da te vratim jednog dana , po tebe i onda cu da ti nadoknadim svo vrijeme svije koje nisam bio uz tebe .. samo zelim jos sasvim malo da se strpis ... i vrijeme ce da ucini svoje tesko je i meni vijeruj mi .. al eto .. uspijem nekako da se koncentrisem na dan kada cemo opet biti skupa i kada cu te drzati za rukicu .. i kada cu ti govoriti neda tebe " tata " nikome ..

Sto se tice toga : nap , hm ... nap .. sta to znaci napushi se ili nap ?? neka francuska rijec ? Mislim da necu to da komentarisem , vec samo zelim da tebe citiram " ej moj sine kako ti dobro znas sta se desava u jugiju hahahaha nap-u jedan " HAHAHAHAHAHA kako si samo mizerno opcinjen ovim igricama da te je uvrijedilo sto ti je neko oteo slicicu " Yugijevu " al vraticemo mi i nju i onda ces da bude " faca " u svojoj raji ..
hej nemoj J**** me , jednog dana , kada , tada ja cu SJ*** te , sve se vraca sve se placa MAJMUNE J**** najmilije za dve tri godine <-- Edo Majka ( em pe tri) -- Saletova osveta

@ LEGENDA :

p.s. bok1 = tata

p.s.s Black_Dragon = sin ( omiljeni crtic ... sjecam se toga )
ma ne smatram ga sportom cs nikad ne može biti ko fudbal,košarka itd. za cs i ostale igre ne moraš ni sa stolice ustat; to ja više neka vrsta razonode,zabave,uzivancije itd.
ljudi moji...naravno da je to sport..
mi to igramo iz fun..al da nije sport,zasto bi se takmicenja odrazvala,turniri predstave.....
nije to aktivnost...za mene je sport..
a ako nevjerujte ,odite u koreju,gdje je priznat kao drzavni sport...
zavisi u kojem se vidu gleda, ak gledas npr sah onda moze i npr wc3 bit sport, al ak gledas fudbal ili kosarku onda nemozes reci da jesu, znaci sve zavisi do pogleda...a jos jedno..nemojte kad se svadzate na forumu odma na majke, najosjetvljiviji dio covjeka, jer ZAPAMTITE ovaj citat moje profesorice bosanskog ''Covjek zenu nadje, ali majku nikada...''i jednog dana cemo se svi kajati sto smo psovali majke, kad ih nebudemo vise imali...
bok1 je napisao/la:
Hm , dal mislis da cu nes da odgovorim na ovu temu , LOL , na tvoj komentar , e pa hajde da ti pruzim malo paznje koje ti nisu pruzili " tata i mama " ipak znam da nisam bio tu kada sam trebao , al znam da ti je majka svasta govorila za mene al haj eto , da te " prosvijetlim " malo sa nekim "cinjenicama " ipak ti si meni uvijek bio drago dijete , uvijek sam nosao tvoju sliku u novcaniku i govorio svima " e to je moje malo slatko " al takva je sudbina bila ... nemogu ja tu nista da promijenim :\'( shvati me :\'(

Sto se tice .. onih autica sto sam ti kupio , mislim " hallal " bilo ipak volim te i drag si mi , ipak moja si krv .. znam kako ti je kada odrastas bez oca , al obecajem da cu da te vratim jednog dana , po tebe i onda cu da ti nadoknadim svo vrijeme svije koje nisam bio uz tebe .. samo zelim jos sasvim malo da se strpis ... i vrijeme ce da ucini svoje :\'( tesko je i meni vijeruj mi .. al eto .. uspijem nekako da se koncentrisem na dan kada cemo opet biti skupa i kada cu te drzati za rukicu .. i kada cu ti govoriti neda tebe " tata " nikome ..

Sto se tice toga : nap , hm ... nap .. sta to znaci napushi se ili nap ?? neka francuska rijec ? Mislim da necu to da komentarisem , vec samo zelim da tebe citiram " ej moj sine kako ti dobro znas sta se desava u jugiju hahahaha nap-u jedan " HAHAHAHAHAHA kako si samo mizerno opcinjen ovim igricama da te je uvrijedilo sto ti je neko oteo slicicu " Yugijevu " al vraticemo mi i nju i onda ces da bude " faca " u svojoj raji ..
hej nemoj J**** me , jednog dana , kada , tada ja cu SJ*** te , sve se vraca sve se placa MAJMUNE J**** najmilije za dve tri godine <-- Edo Majka ( em pe tri) -- Saletova osveta

@ LEGENDA :

p.s. bok1 = tata

p.s.s Black_Dragon = sin ( omiljeni crtic ... sjecam se toga )

ccc fakat si nap veci nago sto sam mislio
ti mislis da si me uvrijedio noobu jedan glupi
ja se ne osjacam uvrijedeno od budala...(kao sto si ti).
btw tvoja mama... je
meni sinoc dolazio placuci,moleci da dam koju marku da odrzava svog sina (bokia) da ga skoluje da mu kupi kad kad nesto lijepo da se okupa( da ne smrdi vise ).... i tako te stvari al et ja sam dobre duse pa sam joj dao nesto sice ... ali nije bilo besplatno radila je ona svakave stvari za to malo sice...

Zadnji edit: 07.11.05 u 15:34:13

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.