Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 20 bodova

GTA4 misija

174 pregleda · 10 odgovora · otvorena 29.01.2009. u 13:47

Imam problem, imam misiju kod vlade moram da ukradem auto, i po walkrough trebao bi me vlado nazvati i reci da operem auto pa da ga u garazu parkiram ali mene ne zove
moze li mi neko preci smao tu misiju i uploadovati savegame
evo mog savegame-a
http://rapidshare.com/files/190397354/savegames.rar
Link sam ti na pm , ako nije to , onda napisi ovdje ..
http://gtamissions.com/
Na lijevoj strani imas GTA IV klikni , nadji ime misije , i pogledaj klip kako se uradi
gg pa ukucaj na youtube ime misije i vidjet ces
pokusao sam ja njega nazvati ali javi se sekretarica, nemoze nikako pregledao sam walktrough
ne treba meni tudji savegame meni treba samo ovaj moj da neko predje tu jednu misiju jer meni nece zbog tog bug-a
hocu ja da predjem igru a ne da uzimam tudje gotovo uradnjeno sve
reni90 je napisao/la:
pokusao sam ja njega nazvati ali javi se sekretarica, nemoze nikako pregledao sam walktrough
ne treba meni tudji savegame meni treba samo ovaj moj da neko predje tu jednu misiju jer meni nece zbog tog bug-a
hocu ja da predjem igru a ne da uzimam tudje gotovo uradnjeno sve
mozes li nam dati pravo naziv misije.

il da pokusas otici sam do autopraonice pa onda do garaze da odes i vidis hoce li moci :S
brance je napisao/la:
mozes li nam dati pravo naziv misije.

il da pokusas otici sam do autopraonice pa onda do garaze da odes i vidis hoce li moci :S
the getaway se zove misija pokusao sam i to pokusao sam sve
nemoze samo ovako da mi neko tu misiju predje i da savegame
pa ljudi sta vam je problem stavite umjesto svog savegame predjete
spasite u winrar
vratite svoj i uploadujete na internet savegame
Nezz evo ako ti nitko nepomaze bar probaj naci novi crack :S
U mene isti problem,meni pokazuje gdje je garaza i sve to al kada dodjem pred nju NISTA,a kad izadjem iz kola nema sanse da opet udjem:@
Skino sam neki save game al nece nesto(skino sam u tacan fajl)!
Ako ko zna nesto...HELP!
Imate "gusarske" verzije igre, i to je (koliko znam) jedan vid zastite u igri (to sto ne mozete preci tu misiju)

Ja vam preporucujem da skinete novi "khm..khm.." , ali ne fed0rov nego razorov...

salute gusari... :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.