Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GTA 4 trebam pomoc

67 pregleda · 6 odgovora · otvorena 16.03.2009. u 20:57

Zdravo raja, izvbriso sam sa kompijutera nesto vazno za gta 4 bez cega nemogu da spasim igru, mislio sam da mogu rijesiti problem sa reinstalaciom GTA ali nepomaze ni to, prijatelji su mi rekli da trebam da od nekoga ko igra GTA 4 uzmem save game i da kopiram u svoj My document.
Zato ako ima dobrih ljudi neka mi pomognu ili neka mi posalju na moju e-mail adresu svoj save game.
moj msn je [email uklonjen]

hvala unaprijed
Ti kada si delete gta 4 pa ponovo inst... ostavio si fajlove u program files 100% zato sto taj file sto si delete ima na CD-u gta 4 i kada bi ga install pojavio bi ti se ali ti kad si delete gta 4 ostavio si fajlove u program files trebao si delete i fajlove u program files i ponovo ljepo install gta 4 tako je ja mislim kod vecine igara ako se nesto delete i model neki delete nemozes pocet igru npr.... i samo delete prvo iz add remove programs i delete fajlove u program files ili gdje si vec default stavio... ja mislim da je to prob...
e da ja pitam nes u vezi gta4

Moze li gta4 na novi windows 7 ?
Pa kucaj GTA IV savegame i naces 100% :S
raT je napisao/la:
Ti kada si delete gta 4 pa ponovo inst... ostavio si fajlove u program files 100% zato sto taj file sto si delete ima na CD-u gta 4 i kada bi ga install pojavio bi ti se ali ti kad si delete gta 4 ostavio si fajlove u program files trebao si delete i fajlove u program files i ponovo ljepo install gta 4 tako je ja mislim kod vecine igara ako se nesto delete i model neki delete nemozes pocet igru npr.... i samo delete prvo iz add remove programs i delete fajlove u program files ili gdje si vec default stavio... ja mislim da je to prob...
sve sam to ja iradio ali opet isti problem,
ja spasim igru aii neostaje spasena.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.