Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

<3

430 pregleda · 24 odgovora · otvorena 27.01.2009. u 19:29

e ovako raja, dobila mi stara laptop iz firme i ima jedan limited acc ali na njemu nemogu da instaliram ovaj neki program koji joj treba. Ako postoji neki nacin da se udje bez passworda molim vas recite mi, ovaj lik sto je pravio to je u bolnici na operaciji i nemogu ga kontaktirati. Pomagajte hitno mi je, admini ne brisite pls i aplauz onom ko pomogne
uđeš preko safe moda onda ideš na start -control panel-user accounts i izbriši pass koji je postavio taj lik
Nisam stigao procitati sve odgto ore jer sam u zurbi pa cu ti ja reci kako mozes promjeniti pw na bilo kojem acc-u na racunaru, udji u jedan od accounta, idi na start i kucaj:
control userpassword2
otvorice ti se mali screen sa nekoliko accounta klikni na bilo koji i idi na reset passwrod i promjeni sifru i koristi tako admin. acc. . .

Post dobio aplauz od xE0N

nigel92 je napisao/la:
Nisam stigao procitati sve odgto ore jer sam u zurbi pa cu ti ja reci kako mozes promjeniti pw na bilo kojem acc-u na racunaru, udji u jedan od accounta, idi na start i kucaj:
control userpassword2
otvorice ti se mali screen sa nekoliko accounta klikni na bilo koji i idi na reset passwrod i promjeni sifru i koristi tako admin. acc. . .
Nisi dobro napisao

vako treba

control userpasswords2

start ->run-> control userpasswords2

Post dobio aplauz od xE0N

xE0N je napisao/la:
Nisi dobro napisao

vako treba

control userpasswords2

start ->run-> control userpasswords2
Da u pravu si, hvala na aplauzu i sto si me ispravio

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.