Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sta je zakon

424 pregleda · 24 odgovora · otvorena 06.11.2005. u 14:46

Neki dan surfajuci po internetu sam procitao :
26-godisnjem njemackom invalidu su oduzeta invalidska kolica jer je vozio u pijanom stanju :
nemoj postati sranja koja 99% ljudi ne zanima i ovo je VIJEST kao prvo i neznam o cemu bi se trebali raspravljati sada ovdje jer sta bi trebo napisati??

haha mozda?
ili
nevjerjem?
ili
n1 ocam?

cuj to z*** pijanoG stanja ccc svasta i to u kolicima
               Zuma je napisao/la:
nemoj postati sranja koja 99% ljudi ne zanima i ovo je VIJEST kao prvo i neznam o cemu bi se trebali raspravljati sada ovdje jer sta bi trebo napisati??

haha mozda?
ili
nevjerjem?
ili
n1 ocam?

staces moj brale .... tako ti je to

sto je zaakon zakon je
Evo to upravo sada citam u Dnevnom Avazu , crko sam od smijeha !
hm da, to invalidu su uzeta kolica jer dovodi ostale gradjane vozace i pjesake u opasnost jer invalidska kolica su prevozno sredstvo i trebalo bi ponasati u skladu s tim, bez obzira sto je taj invalid to sto jest invalid nema apsolutno pravo da se ponasa kako zeli... jer invalidi bi trebali da imaju privilegije ali ne i apsolutno pravo na zivot... stoji da je taj invalid mozda dao zivot za ovu drzavu ali mi i nedaje za pravo da dovodi u opasnost ostale civile ove drzave.
zivot je nepravedan svima, stoga trebali bi da se ponasamo u skladu sa svojom finansijskom, psihickom i fizickom situacijom... sto se mene tice taj invalid da je invalid nebi se trebao dovoditi u taj polozaj, piti i konzumirati alkoholna pica da bi zaboravio lose stvari u zivotu, jer se tako ne rjesavaju problemi.
ps.
najgori haram je sam sebe unistavati, jer onaj ko Ti je dao zivot on ce Ti ga i uzeti...
sorry za drugi post nemam dovoljno bodova za edit:

@zuma:
jebote otac bezobrazni kako te nije stid tako razgovarati i svima nesto pricas, gledam te dugo kako se ponasas ko kreten sto i jesi... vidis kako se zove ovaj TOPIC: Coffee Shop - Chit Chat (prevod s engleskog) Spika bezveze o svemu i svacemu:.. sta ti sad ovdje glumis nekog kompetentnog da imas pravo imenovati sta valja sta nevalja.. nego prihvati se pametnijeg posla i prihvati se pametnijeg postanja a te nebuloze ukini za sva vremena, ovdje ijedan admin ako pogleda temu prvog bi tebe trebao upozoriti i jos minimum 1000 kretena...

neodgovaraj nista na ovo jer vjeruj mi nebi ti bilo pametno nego skontaj sta si gore napisao ili pisi o ovome ili ne pisi NIKAKO ! a pametovanje ostavi za uciteljice

@zuma:
jebote otac bezobrazni kako te nije stid tako razgovarati i svima nesto pricas, gledam te dugo kako se ponasas ko kreten sto i jesi... vidis kako se zove ovaj TOPIC: Coffee Shop - Chit Chat (prevod s engleskog) Spika bezveze o svemu i svacemu:.. sta ti sad ovdje glumis nekog kompetentnog da imas pravo imenovati sta valja sta nevalja.. nego prihvati se pametnijeg posla i prihvati se pametnijeg postanja a te nebuloze ukini za sva vremena, ovdje ijedan admin ako pogleda temu prvog bi tebe trebao upozoriti i jos minimum 1000 kretena...

neodgovaraj nista na ovo jer vjeruj mi nebi ti bilo pametno nego skontaj sta si gore napisao ili pisi o ovome ili ne pisi NIKAKO ! a pametovanje ostavi za uciteljice
               AchtungBaby je napisao/la:

@zuma:

ja nema pametnijeg posla!sve sto radim radim za druge,ovdje sam non stop i volim pomoc drugome jer da ima fakat neke korisit od mene kad sam tu pored PC po 12-15h DNEVNO! stoga ne pricaj gluposti,ja osim sto volim pomoci volim reci SVOJ STAV o necemu tako da je to bio MOJ STAV a ti ga mozes PRIHVATITI ili ne a nemozes me ubjediti u moj stav sa cinjenicama koje si ti iznijeo...
so BY

@zuma:

n1 musa care
hahahhaha svasta

@zuma:

Slazem se s tobom.Ipak sto se tice mene bas mi je to zanimljivo,prvi put cujem da se nesto takvo desava,da mu uzmu invalidska kolica z*** pijanog stanja .Nije bas to svakidasnjica,pa onako cujes uvijek o tome i jednostavno dosadi.
kakva je ovo glupost ...cuj invalidu oduzeli invalidska kolica ..nigdje veze
               Zuma je napisao/la:
ja nema pametnijeg posla!sve sto radim radim za druge,ovdje sam non stop i volim pomoc drugome jer da ima fakat neke korisit od mene kad sam tu pored PC po 12-15h DNEVNO! stoga ne pricaj gluposti,ja osim sto volim pomoci volim reci SVOJ STAV o necemu tako da je to bio MOJ STAV a ti ga mozes PRIHVATITI ili ne a nemozes me ubjediti u moj stav sa cinjenicama koje si ti iznijeo...
so BY

hah , nemas pametnijeg posla , pa sto moras svoje hirove da prosipas ovuda ?? nekontam ? :S ti cak i imas stavove .. au ebo te pa znaci da imamo priliku da razgovaramo sa covijekom koji ima svoje stavove .. a i mi ih " nemoramo " prihvatiti , sta ima veze ako je tip stavio temu na forumu , NEKONTAM KOJE GA TI PI**E MATERINE IMAS DA NAPADAS ?? mislim da ipak kod tvog nick'a nevidim nigdije da pisem admin , nit irc operator , nit sk|member , nit bilo sta drugo , po cemu se ti razlikujes od njega a po cemu se on razlikuje od tebe , daj da vidim sada te tvoje stavove , biti ce dobro ako znas da objasnis sta je stav a sta je sintaksa ?

posted by Bok1
Jeste napali na Zumu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.