Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nvidia GeForce 7300 GT

155 pregleda · 29 odgovora · otvorena 26.01.2009. u 14:24

posto sam maloprije dobio ovu graficku zanima me hocel mi na csu bit fps zakucan na 100, i hocel mi moc gta4 na komp

i ako je neko imao iskustva sa ovom grafickom molio bi da mi kaze kakva je
mersimthebody je napisao/la:
jest al u tebe je barem solidna konfiguracija jer imas 2 gige rama a haj nije ti ni grafa toliko losa a i ti sigurno mozes samo na Low detaljima da igras na jedno 20 fps jer igra je zahtjevna a ti ispunjavas minimum
siguran ?

8600GT best buy grafa . Pokrece svaku igru bez problema . sve igre na ultra high .

Vidim da se ne razumijes bas u ovo , nemoj me vise citirati .

btw.igru moze pokrenuti i sa 1 GB RAM , samo sto ce mu stopat , ali ne toliko puno .
ErrORxxx je napisao/la:
siguran ?

8600GT best buy grafa . Pokrece svaku igru bez problema . sve igre na ultra high .

Vidim da se ne razumijes bas u ovo , nemoj me vise citirati .:-X

btw.igru moze pokrenuti i sa 1 GB RAM , samo sto ce mu stopat , ali ne toliko puno . ;)
de ba ubi se kiflom,best buy grafa :| pa jesil ti normalan svaka igra na ultra high de hoces li da te ko cuje kakve gluposti pricas,ako izvuces vise od 25 fps u crysisu ubij me odma na high detaljima
mersimthebody je napisao/la:
de ba ubi se kiflom,best buy grafa :| pa jesil ti normalan svaka igra na ultra high de hoces li da te ko cuje kakve gluposti pricas,ako izvuces vise od 25 fps u crysisu ubij me odma na high detaljima
HHAHHAHAHA

Kako da ti dokazem ?
Hoces ss od igri da je sve na ultra high , samo neznam kako da ti dokazem da nestopa kad stavim te detalje . Molim te nejavljaj se vise .

Crysys ultra high sve nestopa sekunde .
znas i sam da lazes al haj eto nek bude kako ti kazes!!!:|
ryL je napisao/la:
- gdje ti vidis da je momak napiso ping ?
Ikad cuo za EDIT ? :S
ErrORxxx je napisao/la:
HHAHHAHAHA

Kako da ti dokazem ?
Hoces ss od igri da je sve na ultra high , samo neznam kako da ti dokazem da nestopa kad stavim te detalje . Molim te nejavljaj se vise .

Crysys ultra high sve nestopa sekunde .
lol ba imam istu grafu joc clocked pa i medium stopa na gta iv .....

sto se teme tice cs fps fo sho 100..gta zaboravi ..jedino ako je vama igrivo 4 5 fpsova :S
wizz je napisao/la:
lol ba imam istu grafu joc clocked pa i medium stopa na gta iv .....

sto se teme tice cs fps fo sho 100..gta zaboravi ..jedino ako je vama igrivo 4 5 fpsova :S
Kako meni onda nestopa *

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.