Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[Vector Contest] Primjedba

237 pregleda · 21 odgovor · otvorena 26.01.2009. u 02:15

Da pocnemo..

Torq7u otvorio FanArt contest - Vector..Ja htio ucestvovati ali igrom slucaja nisam..i sta sad, nema veze..Kad je postavio radove..ja ih lijepo pregledao..svidjela su mi se dva rada..Od momka s nickom "Rizlaaa" i jos jedan ( za kojeg ne znam ko je radio) ali sam vidio da je rad rippovan ( ne cijeli, ali veci dio slike). I to sam isto napisao u svom postu..i glasao sam samo za ucesnika pod brojem 8.

Posto je na proslom contestu dosta vas glasalo za samo jednog ucesnika..zasto onda ne bih i ja??..

I otisao sam na dva dana, nije me bilo kuci, nisam nikako bio na g.ba..i kad sam dosao odmah sam nasao rezultate contesta..vidio..zatvorio..i ostavio.. Medjutim opet sam odlucio da pogledam radove i ponovo sam procitao svoj post, u kojem pise: Glas: 8..4

Znaci ocito je neko ispravio moj post..i uzasno sam iznerviran sad zbog toga..i prvenstveno zbog toga sto je taj neko ko je ispravio Moderator ili Admin, i poklonio je moj glas nekome ( btw: ucesniku ciji mi se rad najmanje svidio na contestu). Razocaran sam zbog toga, i sad sam se uvjerio da je i na proslim contestima bilo toga, a i sigurno ce biti i dalje. Ako je jos nekome to uradjeno recite ( ali najvjerovatnije ce izbrisati temu, ili cak mene banovati jer samo iznosim svoje misljenje)

Ako taj ko je editovao post zeli reci da je on to uradio, ako hoce nek se javi ovdje, i nek mi da razlog zbog kojeg je to uradio.

S postovanjem: armin_hu
pwnd ! XD
Garant neki mod, admini to nebi ucinili

EDIT: Lav nije
HAHAHAHHAHAH

a ciji je rad bio pod brojem 4 ?

ja sam tio da glasam kad ono zakljucano (na isti dan [par sati kasnije] )

i kako da 3-ci dobiju samo aplaus a 4-ti bodowe ?
Fukarski ...
Kada se otvara contest, treba staviti u gamers.ba podforum, jer tamo samo admini mogu moderirat.
5 Ljudi me na msn molilo da editujem post i da stavim njihove , samo et iz respecta sam stavljo a inace mi se nisu svidjeli
Isti slucaj kao kad su se birali moderatori na proslom gamersu
Nema potrebe da dizes ovu temu, debili ce i ostat debili...
Ipak je ovo Bosna? o_O?
Imas stranica za photoshop conteste, tamo se prijavi, tamo radi, a ovde nit daji glas nit ucestvuj... i cao..
Kako je to samo jadno...tude postove ispravljati.
Takav nam je mentalitet, sta da covjek drugo ocekuje.
Kad je u RL sve namjestanje i stela, sto onda ne bi bilo stele i namjestanja bodova na ovom nasem dragom site-u.
Haj samo josh reci da sam ja ?
torQ7u je napisao/la:
Torq vidis li sta sam napisao..ne znam ko je to uradio , i ne pokazujem na nikoga.. vec sam rekao da taj ko je uradio to ako hoce da se javi i obrazlozi zasto je to uradio..al naravno da nece..
nequeo je napisao/la:
Torq vidis li sta sam napisao..ne znam ko je to uradio , i ne pokazujem na nikoga.. vec sam rekao da taj ko je uradio to ako hoce da se javi i obrazlozi zasto je to uradio..al naravno da nece..
Posaljes adminu PM, napises mu sljedece,

Admine mozes li molim te pogledati u Log Fileu ko je moj post editovao na sljedecoj temi "link teme" ...I admin ti pogleda...

tj. pitas fatala
torQ7u je napisao/la:
Posaljes adminu PM, napises mu sljedece,

Admine mozes li molim te pogledati u Log Fileu ko je moj post editovao na sljedecoj temi "link teme" ...I admin ti pogleda...

tj. pitas fatala
Tj. pitas FataLa koji mi ne bi uradio to sto sam ga zamolio da sam mu hebeni rodjeni sin..a kamoli nekom armin_hu..
nequeo je napisao/la:
Tj. pitas FataLa koji mi ne bi uradio to sto sam ga zamolio da sam mu hebeni rodjeni sin..a kamoli nekom armin_hu..
Ok ...

Kolko ja znam admini su tu da pomogu ako je "nepravda" u pitanju
Cista istina
Ne vjerujem da je TorQ7u editovo
A mozda i jest posto se i Scandal prije zalio na njega
Sve je moguce.
torQ7u je napisao/la:
A sta ako jesi ?

btw. Sumnjam na dva lika ...
nequeo je napisao/la:
Ovako, nazalost se u log fileu ne vide takvi podaci tipa ko je editovao temu, posto to ustvari nije neka posebna "moderatorsko-adminska" opcija te je svako moze koristiti (naravno, ako je on napisao tu temu li post), samo se vide tipicne opcije moderatora: samar, aplauz, otkljucao/zakljucao temu, postavio u zanimljive itd)...

Ukoliko je ovo stvarno tacno st osi rekao, a vjerujem da jeste - onda je to prava sramota, ali ne bih da sad pravimo veliki problem oko toga, iduci put cu ja nadgledat proces kompletan i gotova prica ...
riddle je napisao/la:
Ovako, nazalost se u log fileu ne vide takvi podaci tipa ko je editovao temu, posto to ustvari nije neka posebna "moderatorsko-adminska" opcija te je svako moze koristiti (naravno, ako je on napisao tu temu li post), samo se vide tipicne opcije moderatora: samar, aplauz, otkljucao/zakljucao temu, postavio u zanimljive itd)...

Ukoliko je ovo stvarno tacno st osi rekao, a vjerujem da jeste :) - onda je to prava sramota, ali ne bih da sad pravimo veliki problem oko toga, iduci put cu ja nadgledat proces kompletan i gotova prica :)...
a vidil se naziv teme koju je moderator/admin editovo, aplauz dao ?
vjerovatno vise edita i aktivnosti tog moda ili admina ima na toj temi
odsada ce contest nagledati barem 2/3 fa moda, samo prebrojavanje glasova, tek kad bude isti broj kod svakog objavice se tema

riddle lockaj temu, da nebi bilo spama, nakon odgovora na pitanje
btw.
na temi glasanje vec sam primjetio "epica" da je kad je sam pregledao glasove trebao imati 2 do 3 vise glasa, vjerujem da je dobro prebrojo a da je i njemu neko skratio glasove, njegovo mjesto je trebalo biti po tim rezultatima 2

edit
slijedeci contest ne samo da bi prebrojavanje trebala vrsiti 2 moda, vec bi trebali manje ili nimalo editovati temu kako bi lakse se vidjelo ako bi opet doslo do stimanja glasova

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.