Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

COD 5 problem

112 pregleda · 9 odgovora · otvorena 25.01.2009. u 20:46

Problem sa CoD 5.Krenem igru crno sve.Sredio sam to pomocu teme
http://www.gamers.ba/forum/5/56495/call-of-duty-world-at-war/
ono da izbrisem trechyar tako nkeako
Dalje idem Solo Mode i odem New game i sad kad odem tu ono stane mish zakoci ekran potpuno zamrzen pritisnem start button na tastauri i jedva se izvucem na destkop i minimiziram COD i kad ga restore radi opet,ali to je uspjelo sa prvom misijom i preso sam je,al s drugom misijom nemoze nikako ovaj trik
KOnfiguracija:
AMD Athlon 3500+
nivida 8500 GT
Ram 1G DDR2
HELP!!!
De probaj uraditi update od graficke .. Tak nesto je i meni bilo ..

Nema veze sto si radio , probaj ponovo uraditi , jer je tako slicno bilo i samnom , ako nevjerujes , pogledaj moje teme o CoD 5 ..

AdoS je napisao/la:
De probaj uraditi update od graficke .. Tak nesto je i meni bilo ..

Nema veze sto si radio , probaj ponovo uraditi , jer je tako slicno bilo i samnom , ako nevjerujes , pogledaj moje teme o CoD 5 ..

Drajveri su novi skido sam negdje u decembru
sultanamer je napisao/la:
http://www.systemrequirementslab.com/bonus/t/sysinfo_intro.tmpl?registration_option_id=7965&submit2.x=69&submit2.y=15&submit2=Go

Posjeti ovu stranicu , pa vidi ..
Moze sve samo je se prevario malo pishe da imam 6.8 GB slobodnih na compu a to je zbog toga sto ga vec imam istaliranog
izasli su novi drajveri za tu tvoju graficku znam zato sto sam skido prije 3 dana,jarane friski drajveri da vidis koliko neke igre idu bolje.otidji na nvidijinu stranicu pa ces vidjet da su izasli 22 januara pa eto skini.
mersimthebody je napisao/la:
izasli su novi drajveri za tu tvoju graficku znam zato sto sam skido prije 3 dana,jarane friski drajveri da vidis koliko neke igre idu bolje.otidji na nvidijinu stranicu pa ces vidjet da su izasli 22 januara pa eto skini.
ovi moji drajver bi trebali bti dovljni za COD 5
ovi moji drajver bi trebali bti dovljni za COD 5
pa sta da ti kazem prijatelju,sva ti je konfiguracija slaba za taku zagtjevnu igru kao sto je CoD 5 pa nemoras se ni cudit sto ti nece da radi kako treba,imas sa mo jednu gigu rama sto je neprihvatljivo za danasnje igre haj grafa ti je nekako i uredu da mozes podikoju noviju igru da igras na Low detaljima ili barem na medium a i procesor ti je nekad bio dobar a sad je ono sto u igrama pise Minimum.
1 gb rama :S bez 2 gb rama cod5 ne ide glatko
1 gb je minimum i steka ti uzmi jos 1 gb rama i sve ce biti uredu :D
orhank je napisao/la:
1 gb rama :s bez 2 gb rama cod5 ne ide glatko
1 gb je minimum i steka ti uzmi jos 1 gb rama i sve ce biti uredu :d
meni nece nikako a comp mi je proso test i za COD 5 na XP treba 512 rama a ja imam 1gb

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.