Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

BiH vs. Portugal 20:00

4.882 pregleda · 189 odgovora · otvorena 25.01.2009. u 16:37

Nasi igraju veceras protiv portugalaca, malo tezi posao al jebiga mozemo ih uzet !

IP: hltv2.verygames.net:27105

Lineups:

Portugal:
coachi
foxj
shouw
ehz
watsoN

BiH:

pita
prophe7
crp
Laquila
Soble

Ae u srechu momci! Mozete vi to!! (H)

Helllllll yeaaaaaaaa

<3 our guys <3 my country

- Alienzz , u 20:00 , momci , GL!
go go nasi stranci ;)
aje sretno gl & hf
Sha1N je napisao/la:
GL BiH
jel se gleda presko steam il moze i preko ns ?
Samo steam.
GL. 9-)
Ovdje je Nicky odradio pola posla. Dobili su 7 dana od mecha sa Slovenijom, nadam se da su ih iskoristili. Nema sumnje da je Portugal puno kvalitetniji i jaci, al' dosta zavisi od uigranosti.

Sretno .
prosli mech vs slovenie daleko najjachi bio pita pa onda crp .... mada i ostali nisu losi bili ... gl BiH

Pita ownz them :D

btw. zna li neko koje se mape igraju ?
INDEX je napisao/la:
Ovdje je Nicky odradio pola posla. Dobili su 7 dana od mecha sa Slovenijom, nadam se da su ih iskoristili. Nema sumnje da je Portugal puno kvalitetniji i jaci, al' dosta zavisi od uigranosti.

Sretno ;).
Ja koliko znam da nisu imali vremena da vjezbaju zato sto ovaj vjezba sa ekipom sa EPS.a
Srecno igracima BIH!

Da pobjede
MILAN je napisao/la:
Ja koliko znam da nisu imali vremena da vjezbaju zato sto ovaj vjezba sa ekipom sa EPS.a
Dobili su maximalno vrijeme, kako su ga iskoristili ne znam.
A ako uzmemo u obzir onda to da nisu bas i vjezbali, sanse za prolaz su minimalne... Bar smo prosli jedan krug, sto je uspjeh ako pogledamo historiju .
Sretno BiH...
<3 pita (:
Soble i pita ;) volim hin :D ne volim milia rasho protiv slovenaca :D ( citaj kao ct ;) )

btw . bit ce neizvjesno ;)
dobit ces nasi :)
:|
Kladim se u 10 bodova da ce nasi dobit!

Slobodno me ošamari ako popuše! A bogami i potapšaj kad dobiju
ak' pita i soble budu igrali kao i protiv slo... a IBRAHIMOVIC :) mal bolje :) imamo dobre sanse :P

ugl... naprijed nasi xD

GL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.