Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

pLg ` golgy DERE Halide

457 pregleda · 34 odgovora · otvorena 23.01.2009. u 06:21

Nas poznati clan pLg-gaming-a (golgy )nam je malo pjevao na ventu i sve to je snimio "Nepoznati" I napravio ovaj movie

LINK: http://www.youtube.com/watch?v=5HwSMFv68xA

kolko mu je godina?
12?
i nije nes smijesno

i btw treba ti ban za multiaccount
ma cuj ga malisa pravi :S smijesan
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
sta je ovo? skup djece koja psuju svima i ku**e se preko neta a ni pubertet nisu prosli? -.-.-.-
glasic maleni , od 2 god ...

Al samo nastavi, nepjevas bash loshe

al bot kaze "nepoznati".., ja sam odmah znao ko je :S, a johs pise uploader... i to psuje semiru majku a tamo na movieu napisano, psovka upucena meni... LOL=?
hAHHHHHAHhAHAHAHAHhHah

nisu mi suze tekle niz rijeku wauu AHAHHHHAHAH
a najjache sto lik stavlja onu sliku sto se sliko onim mobitelom gdje god stigne, a ukrali mu taj isti mobitel na turniru hahahahahahahahah
Samo za tebe beograđanko .... JAHAHAHAHAHAHAHAH
Zilla je napisao/la:
a najjache sto lik stavlja onu sliku sto se sliko onim mobitelom gdje god stigne, a ukrali mu taj isti mobitel na turniru hahahahahahahahah
Da te ispravim
Nije na turniru nego lan match-u :)

@ Error
Nije rekao beogradzanko nego beoadzanko :D

nemoj te srat , golgy fino pjeva xD kad se sjetim kad je pjevao samo nemogu se sad sjetit pjesme al me raspolozio... a bas bi volio vas cut hhh
dajte covjeku priliku hahahahahahah :) jel to kazete da mozete bolje pjevat ? :P
Nije lose^^ samo ovo ne treba ic na g.ba. Neznam sta ocete da postignete sa tim.
hahahahahhaha suzen niz rijekuuuu .... ftw :)
Ode i golgy u pjevace !
Ne otkriveni talenat gaming scene :r
HAHAHAHAHAHAHAH cuj skup djece , nema ovaj 15 i vec je odrastao , ma blja ^^ golgy pr0 ocami ^^ je**m ti mater semire ^^
Kako kazu vazno je da se djeca druze

hahahha jako jako
hahahahahahaaha9-)9-)9-) ma ajde boli ga k****c u usta najjaci je !
nista smjesno momak pjeva za 10

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.