Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

go sleep noobs v2

182 pregleda · 29 odgovora · otvorena 23.01.2009. u 02:04

ovim povodom zelim da otvorim debatu v2 dakle 2 je sata ujutro i jos uvijek vidim floodere , eh sada me zanima dali vi noobovi imate zivot i ne spavate il se meni cini znaci pitanje je: pod A) GEJMAM ne ometaj pod B) NEMOGU SPAVAT odjebi .molim zaokruzite jedno od ovo dvoje bez spama molim imam dozvolu od admina.
hvala u naprijed ovo mi je veoma bitno decki (L)

edit:hvala decki stvarno ovo cjenim ovoliki odaziv na ovako vaznu temu svaka cast volim vam (L)
EEEE NAJLJUDJI SI!!!

HAHAHAHAHA

PREJAK!!!

not.
A)
- cuj on pita imam li zivot ccc
- pa za svojih 19 god zivota postigao sam vise nego sto ces ti za zivot citav idolu. net mi je samo usput. cccc
BillGatesSon je napisao/la:
EEEE NAJLJUDJI SI!!!

HAHAHAHAHA

PREJAK!!!

not.
brate znam da sam prejak i najludji al nemoj spamat pls daj mi odgovore :$(L)
A, preko dana laganica gradic, trening, navece ova smrt :D
Warchild je napisao/la:
brate znam da sam prejak i najludji al nemoj spamat pls daj mi odgovore :$(L)
Patetično ... gejmam u slobodno vrijeme , budem vani sa rajom po čitav dan i onda naveče malo uletim i et :)

EDIT : Tim postom postaješ veći SPAMER od njega :S
Hahahaha mi flame-amo a pazi teme ... al dobro nismo svi isti XD

odg.
Mogu da spawam ne game-am i neznam koji qrc radim online odo spavati (K)
A zaokruzeno
B zaokruzeno

sta cu radit moram raspust maximalno iskoristit
3xit je napisao/la:
- cuj on pita imam li zivot ccc
- pa za svojih 19 god zivota postigao sam vise nego sto ces ti za zivot citav idolu. net mi je samo usput. cccc
wow fascinantan odgovor molim admine ovo u zanimljivije. nisam znao da ima vakih ljudina ko ovaj 3xit sa tricom u nicku svaka cast momak imas od mene milku sa orahom.(L)
cisto sto sam 2. smjena igram dm bezvezni

neda mi se spavat
Warchild je napisao/la:
wow fascinantan odgovor molim admine ovo u zanimljivije. nisam znao da ima vakih ljudina ko ovaj 3xit sa tricom u nicku svaka cast momak imas od mene milku sa orahom.(L)
- hahahha jel provaljujes ? ne znam kako zaspat od tvojih provala, ajde djecacicu fuck off
ne spava mi se, ne gejmam, surfam netom,.....i ti sam postajes isto ko sto kazes za druge skontaj malo i ti tu spadas onda .....

svaku noc u 7 ujutro zaspem, al pojma nemam sto sam online ovdje :S
Kostaman je napisao/la:
C) RETARDIRAN SI
- Tacan odgovor
nyonyo je napisao/la:
A !
nyonyo brate dobijas aplauz sutra jarane aktivan si na mojim temama i cjenim to stvarno (L) .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.