hahaha e moji organizatori turnira...fol sve nesto mi cemo mi cemo a nista od turnira u sarajevu...pa nije mi jasno sto govorite napravit cemo turnir ako cete samo zajebati raju,i vamo da se djaba stele i sve...iduci put ako neko govori ima turnir nek bude sto posto turnir...ovo se onosi vecinom na ove progamere i organizatore iz sarajeva poput entela i komapnije i onih nl
Diskusija
E moji organizatori
204 pregleda · 16 odgovora · otvorena 22.01.2009. u 13:02
Kakve veze ima programiranje i gaming?
Ma jedino turniri u Brckom valjaju ! ovo ostalo uber low :O
nc je napisao/la:
- koji si ti sad ?
- nikad se nemoze sa sigurnoscu reci da ce bit 100% nesto
- de mi temu koja je postana u vezi tog turnira
- nikad se nemoze sa sigurnoscu reci da ce bit 100% nesto
- de mi temu koja je postana u vezi tog turnira
nc je napisao/la:
Imas sine u subotu turnir u brckom pa idi pucaj!
Nisu organizatori krivi nego je mal broj ekipa privaljeno
Hajd ba svi se nesto bunite za neke turnire niste dalje od Arene otisli...
Sto ne napravite vi turnir kad mozete ? Otidji ti u stsn pitaj sefa pa ces vidjet kako ces proci. Vi kontate njih 3-4 sjednu navecer i kazu hajde sutra ce biti turnir, da je tako jednostavno citav januar bi bili turniri.
Sto ne napravite vi turnir kad mozete ? Otidji ti u stsn pitaj sefa pa ces vidjet kako ces proci. Vi kontate njih 3-4 sjednu navecer i kazu hajde sutra ce biti turnir, da je tako jednostavno citav januar bi bili turniri.
Koliko ja znam samo je Arena pravila u ovi par zadnji godina extra turnire.
Ostalo nista...
Ostalo nista...
- Joj jedni se zale previse turnira u januaru, jedni hoce jos vise ccc . Niko da vam ugodi
suiCidal je napisao/la:
proGamere ne programere, citaj jbt

Moram ja nesto reci, dzabe je^^
Pa napravi ga ti , odnosno organizuj ti ? Nije to bas tako jednostavno!
HAHA progameri... jako jako 

btw sto se zamaras oko toga :S?

btw sto se zamaras oko toga :S?
izvini momak jesili ti ikad otisao i na 1 turnir?
upravo tako
A i vi ste svi pomalo smijesni. Dodje neki klinjo od 13 godina, niko za njega nikad nije cuo i on pise neke teme o turnirima, lafo u neonu ce bit turnir, halo? Zna se ko pravi turnire, i kakve turnire i jel oni propadaju tako da ste vi jos veci levati sto uopste planirate na te turnire sto neka djeca postave temu koja su pocela igrat kantera prije 2-3 mjeseca...
eto toliko od mene bai
eto toliko od mene bai
nc je napisao/la:

btw:anii taj turnir sto mislis dole u hrasnici je odgodjen za sledecu sedmicu kolko ja znam radi turnira u brckom
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.