Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sony vegas Pro 8.0 Problem !

90 pregleda · 6 odgovora · otvorena 21.01.2009. u 13:01

Ima 5-6 dana da mi se pojavio ovaj problem , kada hocu da otvorim Event pan/crop da zoomiram nece da mi ga otvori , kako god pokusavo uvjek mi ode onaj prozorcic u dno ekrana tj. u start menu!

pokusavo sam System Restore ne pomaze :*

ko mi pomogne molim adminu ili moderatoru da mu da aplauz MOLIM VAS!

Fuck off spammer!

p.s. Nemam bodova da dadnem :S
ko mu pomogne ima od mene bodova dok jos malo skupim.
Moze li neko da objasni citav postupak za pravljenje Cs filmica preko Vegasa ! Dacu mu -47 bodova ! Ozbiljan sam,talashika sam za ovaj Vegas ! Ali zato rasuram Videomatch ! 9-)
Da probas reistal vegas ?

Mozes takodjer probat produzit video (ctrl i guraj desno) pa onda pokusaj otvorit .
Probaj na dnu ekrana pritisnuti onaj kvadrat ako postoji , ako ne postoji probaj ici ctrl+alt+del naci event pac crop ako ima i ici switch to...
Ja vise ne znam.
bo0zyw0ozy je napisao/la:
Moze li neko da objasni citav postupak za pravljenje Cs filmica preko Vegasa ! Dacu mu -47 bodova ! Ozbiljan sam,talashika sam za ovaj Vegas ! Ali zato rasuram Videomatch ! 9-)
Dovoljni stvari za pocetnika imas ovde :

http://www.gamers.ba/forum/32/48702/pravljenje-dobrog-cs-klipa-korak-po-korak-/
bo0zyw0ozy je napisao/la:
ja napiso spammer fuck off ali nema veze :(
empty_king je napisao/la:
Da probas reistal vegas ?

Mozes takodjer probat produzit video (ctrl i guraj desno) pa onda pokusaj otvorit .
Probaj na dnu ekrana pritisnuti onaj kvadrat ako postoji , ako ne postoji probaj ici ctrl+alt+del naci event pac crop ako ima i ici switch to...
Ja vise ne znam.
evo momak mi je pomogao! Hvala empty

aplauz momka bogati admin ili moderator ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.