Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

wow nastaviak

134 pregleda · 8 odgovora · otvorena 19.01.2009. u 16:55

Posto je sad izaso nastavak ovaj 80 lvla u wowu, jeli se moze igrati na privatnim serverima ??

Ak moze kako ??:|:|
Ja jutros poceo igrati... Skines / kupis wow wotlk, skines patch-eve do patcha 3.0.3, odes na http://www.wowstatus.net, nadjes bilo koji server sa patchom 3.0.3 i igras
Mozes igrat ana privatnim , koji nisu upragedovali na wotlk , oni koji jesu , moras imat doticnu igru.
Omar je napisao/la:
Ja jutros poceo igrati... Skines / kupis wow wotlk, skines patch-eve do patcha 3.0.3, odes na http://www.wowstatus.net, nadjes bilo koji server sa patchom 3.0.3 i igras
Znaci da uzmem ... Jeli ista grafa sve isto, samo mape nove i jos nekih novih stvari novih...Daj malo pojasni ...
AJdE je napisao/la:
Znaci da uzmem ... Jeli ista grafa sve isto, samo mape nove i jos nekih novih stvari novih...Daj malo pojasni ...
Jarane haman sve ti je isto... Ja mislim da je WotLK malo zahtjevniji od TBC... Pogledaj u mom profilu moju config. ako ti je slicna ili bolja nebi trebao imati nikakvih problema... Dodana je nova klasa " Death Knight", dodan novi kontinent... Nerazumijem ti se ja bas u to Pitaj ove nase "wow-ere"
AJdE je napisao/la:
Ma trebalo bi da moze jer wow ti moze na komp prije 10 godina whahha xD.A ima novi kontinent northrend, nova klasa deathknight i nju mozes uzeti sa bilo kojom rasom al moras biti 55 lvl kucaj u google top 100 wow private servers i prva stranica koja bude nju otvoris i nadjes sebi server koji igra na wotlk eto ako ti sta jos treba reci xD.
cRANk je napisao/la:
Ma trebalo bi da moze jer wow ti moze na komp prije 10 godina whahha xD.A ima novi kontinent northrend, nova klasa deathknight i nju mozes uzeti sa bilo kojom rasom al moras biti 55 lvl kucaj u google top 100 wow private servers i prva stranica koja bude nju otvoris i nadjes sebi server koji igra na wotlk eto ako ti sta jos treba reci xD.
molim admine za aplauz ovo 2 ici k moze
AJdE je napisao/la:
molim admine za aplauz ovo 2 ici k moze
Heh jos kad bi te barem poslusali xD ako ti jos sta treba na pm ili gb mogu ti dat msn mogu ti sve objasnit xD
Aplauz, za temu koja je bila 923892384 puta?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.