Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW Help xD

121 pregled · 6 odgovora · otvorena 24.01.2009. u 20:20

Evo i ja poceo igrati World of Warcrafta na orginalu Pa me sada zanima na kojim vi serverima igrate, Horda ili Ally, imal nase raje na tom serveru itd

EDIT: Odlucio sam... Pravim Chara na Al'Akiru
zar iko vise igra na tom fosilnom serveru? koliko ja znam pola dobrih igraca , (e.g. zydus , sallazar , makz) i sl , su negdje migrate i izgubili se sa tma , ostala samo prasina na tmu . Da se nisam migrate sa reazarom , sendao bi ti ja golda i boostao bi te , ali nazalost , tm nije bio moj realm (mozda pocnem kao ally side tamo , jer vise znam allya nego horde), ali eto , bolje izaberi neki drugi server , jer je sam server propao
Venomus je napisao/la:
zar iko vise igra na tom fosilnom serveru? koliko ja znam pola dobrih igraca , (e.g. zydus , sallazar , makz) i sl , su negdje migrate i izgubili se sa tma , ostala samo prasina na tmu . Da se nisam migrate sa reazarom , sendao bi ti ja golda i boostao bi te , ali nazalost , tm nije bio moj realm (mozda pocnem kao ally side tamo , jer vise znam allya nego horde), ali eto , bolje izaberi neki drugi server , jer je sam server propao
istina !

ae na dunemaul, ima nas iz sarajeva
Na spinebreakeru ima dosta ally igraca sa balkana, dok sam igrao wow-a, najvise sam znao ljudi iz BiH(posebno iz Sarajeva).
A, mnogo je igraca sa Tarren Mill-a migriralo na Al-Akir horda.Nisam vise upucen u te stvari jer sad jedino sto sibam je DotA i cs.
ja ponekad igram na tarren millu jer mi mrsko placati,pa od rodjaka uzimam

bio horda sreo jedno 20 nashih na balkanu:D
Na teren mill , odes u orgrimar stanes i kazes DAJ TE MI GOLDA

jedno 2000 ljudi ti napise ''' DAJ TI KU**A '' XD
Ima nas dosta na Karazhanu, The Syndicate guild ima nekih 20ak nasih igraca, ne samo iz BiH nego sa Balkana opcenito.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.