Mozda je bila ova tema vec....ali plssss admini nemojte brisati temu....ukucavao sam u search i trazio po guglu dva sata..nista mi nije pomoglo. Skinuo sam mech BiH - Slovenija..sve lijepo uradim, po pravilima..i udjem u cs. Kad u konsolu ukucam viewdemo "nazivdema" onda mi izbaci error sa nekim protocolom 48, 47 tako nesto.. a kad ukucam playdemo "nazivdema" onda samo error cant play demo..
Skinuo sam SK player. Nadjem demo..pojavi se slika ona i kad treba da ga pusti..Coludnt copy demo file. The Filename, directory name, or the volume label syntax is incorrect. Molim vas pomagajte..evo ovih 30 bodova onom ko pomogne..
I jos jednom...pls ne brisite temu..stvarno mi se gleda mec..
odg za rundesa...
Jest dosao je u winrar..extractujem..I onda dodje jos tri winrar doc..one tri mape..i to extractujem..i onda demoe kopiram tamo u onaj folder cs...nadje on demo al nece da pokrene..vidis da ima onaj error protocol..
Skinuo sam SK player. Nadjem demo..pojavi se slika ona i kad treba da ga pusti..Coludnt copy demo file. The Filename, directory name, or the volume label syntax is incorrect. Molim vas pomagajte..evo ovih 30 bodova onom ko pomogne..
I jos jednom...pls ne brisite temu..stvarno mi se gleda mec..
odg za rundesa...
Jest dosao je u winrar..extractujem..I onda dodje jos tri winrar doc..one tri mape..i to extractujem..i onda demoe kopiram tamo u onaj folder cs...nadje on demo al nece da pokrene..vidis da ima onaj error protocol..
Ako hoces posudicu ti ja svoj da pregledas ?
.. il ti laže il ne znam
ne moze bez steama