Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sony Vegas 8.0

117 pregleda · 17 odgovora · otvorena 18.01.2009. u 20:17

Dakle potreban mi je serial key za ovaj program na PM.

Ko kaze warez il nesto potrudicu se da dobije ban...

I takodje mi treba neko ko mi moze reci kako cu ukucat taj serial posto kad pokrecem sony vegas imam ono buy original i close.. nema nigdje da ukucam serial.

NAGRADA: aktivacijski kod za premijum...
Tema je Warez... Zabranjeno je postavljanje ovakvih tema, kupi program i uzivaj

EDIT: Ti nemas nikakvo pravo da se izdvajas, samo zato sto imas neku stelu u administraciji... Pravila vaze za SVE.

Hvala ne citiraj me
Malo prije je bila tema vezana za to !

http://www.gamers.ba/forum/7/57050/some-tut-s-about-programs-by-mand-aaaa-d/

Imas dole stranicu za to necu da postam ovde da nebi bilo banned or samar XD Posto je warez ...
eto ti gb nece nes pm
Rammo je napisao/la:
Tema je Warez... Zabranjeno je postavljanje ovakvih tema, kupi program i uzivaj ;)

EDIT: Ti nemas nikakvo pravo da se izdvajas, samo zato sto imas neku stelu u administraciji... Pravila vaze za SVE.

Hvala ne citiraj me ;D
DOSTA MI TE DJETE MALOUMNO JA I STELA NEBO I ZEMLJA I NES TI MENI GOVORIT NE CITIRAJ ME SPAMMERU MALI DOSADNI LJUBOMORNI!! neces nikad znat radit kao ja u psu ljubomorno djete.. sad idi pij mlijeko
nidje veze odjednom spominje ps hahha ..............
ScandaL je napisao/la:
DOSTA MI TE DJETE MALOUMNO JA I STELA NEBO I ZEMLJA I NES TI MENI GOVORIT NE CITIRAJ ME SPAMMERU MALI DOSADNI LJUBOMORNI!! neces nikad znat radit kao ja u psu ljubomorno djete.. sad idi pij mlijeko
Necu da se svadjam sa tobom... Slika ispod ce biti sasvim dovoljna

ScandaL je napisao/la:
o maj gad,koliko ti imas godina?sta si se ufatio nas nazivas djecom,mogu te u zubima nositi,mozes mi ga pusiti stojeci koji si ti debil,a za ps,ti se furas nesto ono ovo neznas sline obrisat......

uvjek prvog sebe pogledaj,sve sto govoris svima ostalim,odma se vidi iz kakve si familije i kako su te roditelji odgojili.......

i jos jednom EPIC FAIL !!!!
E'o ja kazem warez, ko si ti sad da me banas. Delete temu :r
Rammo je napisao/la:
Necu da se svadjam sa tobom... Slika ispod ce biti sasvim dovoljna ;D

NEZNAM MALO POGLEDAJ PONOVO SLIKU IL TI NESTO NIJE JASNO!
ScandaL je napisao/la:
Poklop' se!

Ti si jedini koji može dobiti ban zbog ovog.

Warez je, i šta sad?

Možeš Rammu, kad je mlađi?
ScandaL je napisao/la:

NEZNAM MALO POGLEDAJ PONOVO SLIKU IL TI NESTO NIJE JASNO!
Mislis da si bolji ako imas vise glasova?? Pa pogledaj FGB ima samo 8 glasova, odnosno ti imas 27 glasove vise od njega, pa ti opet moze biti bukvalno "babo" u PS
Rammo je napisao/la:
Mislis da si bolji ako imas vise glasova?? Pa pogledaj FGB ima samo 8 glasova, odnosno ti imas 27 glasove vise od njega, pa ti opet moze biti bukvalno "babo" u PS ;)
pokusvas rec da mi mos bit babo u psu? hahahaha pitaj malo trla i ostale koji se razumiju u ps retardirani wanna be childu
ScandaL je napisao/la:
pokusvas rec da mi mos bit babo u psu? hahahaha pitaj malo trla i ostale koji se razumiju u ps retardirani wanna be childu
Ne, nego kazem da glasovi nemaju nikakve, ama bas nikakve uloge u sve ovome
Vi meni idete vise na k***** ! Vi meni to u inat radite!

Skisen ga full! Boze dragi ponovo te pitam?!? Jesi tu??

Pitaj shota? on ti zna !

edit : Rammo , ScandaL Najveca djeca ovdje ccc ....
__FuS_heR__ je napisao/la:
Vi meni idete vise na k***** ! Vi meni to u inat radite!

Skisen ga full! Boze dragi ponovo te pitam?!? Jesi tu??

Pitaj shota? on ti zna !

edit : Rammo , ScandaL Najveca djeca ovdje ccc ....
FuSheR najveci no lifer ovjde samo za kompom ... napolju ima takodje ljudi ako nisi znao ili?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.