Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Admini sa logosofta plz read

1.187 pregleda · 22 odgovora · otvorena 31.10.2005. u 19:46

Igram se ja tako jedne veceri na vasem predivnom i bajnom serveru i desava se sledece:

neki lik potpisivao se berlin (mislim da mu je pravi nick yassa) kaze sledece: SVI CA STE GLUPI BOTOVI SVI CT!!

Ja posto sam se osetio prozvanim (naravno bio sam u CT), kazem njemu :

-jel ti to meni nesto?

On odgovara nekom psovkom znaci : @#!@$#$#@

Ja mu kazem "vazi" u cilju ignorisanja debila i nezeleci da ulazim u dalju raspravu sa istim.

Posle par trenutaka ja sam banovan na 99999min

Znaci taj debil je bio admin, Hvala gospodo iz logosofta sto tako pazljivo birate ko ce da vam bude admin
Dali je ADMIN uvijek u pravu?

1.DA
2.DA
3.sve vec navadeno
Zuma je napisao/la:
Dali je ADMIN uvijek u pravu?

1.DA
2.DA
3.sve vec navadeno

hahahahahahhhahahahahahaha najjaca do sad
Nisi mu trebao nista govoriti jer yassa je pravo ****n...
hahaa , ovako berlin je username likova koji igraju iz neon'a znaci , imaju slot , zato zato zato , nema rasprave .. sto se tice yassa te nije mogao banovat jer nema rcon niti amx niti bilo sta drugo , kao trece , mogao te samo banovat muris .. ako te to bash toliko zanima , sto se tice ko moze biti admin ili vec nesto za to se moras obratiti cha0su jer je on glavni sto se tice Logosofta .. nadam se da kontas .. ADMIN je uvijek u pravu , a kad ti izadzes sa servera neko drugi jedva ceka da udze , sto znaci da niko od player'a ustavri nije ni bitan pozdravljam
kao prvo nick berlin koriste svi iz neona jer imaju na tom nicku free slot,a drugo yassa nikad nije imao rcon ili amx mode na logosoft serveru
prije svega nisi banovan z*** toga uopste
kao sto mnogi igraci na cs serverima znaju ti si jedan od najvecih i najofirnijih cheatera i z*** toga si banovan
samo mi je krivo sto neko skida te banove pa mozes ponovo da udjes
ali nije meni problem da ukucam :
"amx_banip Neecola 999999999999999"
svaki put kad te vidim da cheatas
kad ga iskljucis onda ce da bude uredu
hahahaha..... pa ne mozemo tako.. javi se ti meni da ti ja skinem ban.. ja sam onaj dobri angeo admin.. a oni su svi djavoli zloce admini i nemoj se ti bojati njih.. sve dok sam ja tu... postoje dobri i zli admini..!!! nemoj zaboraviti... oni su uvjek u pravu.. samo zavisi koji te admin od ove dvojce potrefi!!!
topa je napisao/la:
kao sto mnogi igraci na cs serverima znaju ti si jedan od najvecih i najofirnijih cheatera i z*** toga si banovan

Ako je IC koji ima iznajmljenu liniju,ako neko "popusi" ban onda nece niko moci igrati dok neko neskine ban.Dobro je to kad je admin tu i onda moze fino sve srediti,ali ako nema admina i uleti cheater onda je bezveze.Ja znam onog seljaka nesto nick mu je gospodartame ili nesto tako,uglavnom uleti na server,kupi onaj brzi snajper i samo po glavama .Dok mi kupimo oruzje i ostale gluposti,on pobije sviju.Ne znam kako im je fazon tako igrati,ali sta ces...

Izvinjavam se zbog onog prethodnog teksta kojeg sam napisao.Admin je prepravio

Zadnji edit: 31.10.05 u 16:48:42

bok1 je napisao/la:
hahaa , ovako berlin je username likova koji igraju iz neon'a znaci , imaju slot , zato zato zato , nema rasprave .. sto se tice yassa te nije mogao banovat jer nema rcon niti amx niti bilo sta drugo , kao trece , mogao te samo banovat muris .. ako te to bash toliko zanima , sto se tice ko moze biti admin ili vec nesto za to se moras obratiti cha0su jer je on glavni sto se tice Logosofta .. nadam se da kontas .. ADMIN je uvijek u pravu , a kad ti izadzes sa servera neko drugi jedva ceka da udze , sto znaci da niko od player'a ustavri nije ni bitan pozdravljam

tako je , reci im borise

NISAM citer to ti sad kazem a ako mi neverujes nemoras i necu se ponavljati. Pitajte vasu svetost stepu dal sam citer

Igram iz igraonice i nemam internet kuci, a u igraonici ima lepo client tako da nemogu da pokrenem nista sem igre.

Evo obecavam sledeci put kad udjem na logosoft necu vise u glavu

pozdrav
.ejs je napisao/la:
tako je , reci im borise

on nije boris nego Armin

btw: zasto mi se vec cetvrti put u ovoj sedmici brise avatar ?

Zadnji edit: 31.10.05 u 14:49:16

hadica je napisao/la:
ziLLa je admin na logosoftu i na europroNETU..

Ja imam zuti kisobran ...... kakve veze to ima sto je zilla admin na epn-u i na Logosoftu c c c

Zadnji edit: 31.10.05 u 14:50:54

E ovako da ti ja nesto kazem !
meni se ljudi svaki dan zale na teba a i ja sam se bezbroj puta uvjerio da imas WH !
a zato sto si reko "da je admin bio debil" (necu da psujem ba ramazan a inace znas sta mislim ) i svaki put cu te banovat kad te vidim !
a nek ljudi kazu ako sam los admin i ja cu se povuc !!!
topa je napisao/la:

jarane neecola molim te da zatvoris svoja usta , na admina lol.a se nemas sta zalit , kao sto sto zuma kaze
admini su uvijek upravo "DA"
1.da
2.da
topa ti furaj svoje sto vazi i za ostale admine lola , ovakve udarite na /ignore i nenervirajte se djabe...

"điđi miđi" za mog druga topu

HF
topa kralju cojek u pravo vrijeme i na pravom mjestu!
jedina dvojica kojia prema meni zasluzuju admina su topA i bok1 ! neznam jos mozda cast izuzetcima sry koga sam zaboravio al tako je! njima dvojici RESPECT!"
neecola nepoznajem te al siguran sam da te nece daba banovat!
a ja bi te sad tek banovo jer nes balis ovde!
protiv tope nisam nikad vidio da se neko buni nit ima ko razloga cojek obavlja duznost admina odlicno i neznam cemu ovo!

@ zuma
slazem se u potunosti admin je uvjek u pravu!

topa brate prst u uho i boli te! ;
Eh ovako da kazem jos nesto na vu temu tj da se nadovezem , pa dali vi svi mislite da je tako lako biti admin na jednom vise nego popunjenom serveru koji je pun 24/7 , mislim smijesno da vodite diskusiju i polemiku oko toga ba , pa sta ako te je neko banovao , ti sada ispao nesto pametan , sto si dosao ovamo i sto si digao neku glupu temu sto se tice tvog nekog bana , desi se svakome to pa i nekom od admina , nista cudno. Naime .. TopA je jedan od rijetkih admina koji provodi vise vremena gledajuci iz spectarora igrace koji se krecu na serveru , pa zar mislis da covijeku nije dosadno da non stop bude u spec. nisi se to nikada zapitao , covijek nije nikada nikoga banovao bez razloga , sve ima svoje dobro i lose stvari pa i dan na serveru , jer server kako i samo znamo da nema nikakve zastite ... da nema nicega i da su admini ti koji vode brigu oko toga , zasto si ti sada napoao na TopU nevidim nikakvu vezu sa njim , kao sto sam i sam rekao covijek vise vremena provodi gledajuci druge kako igraju i promatrajuci dali neko igra fer ili vara ( cheat ' cheata ) smijesno , daj b0gati batali se coravog posla i neuzimaj vise nekoga od admina u usta jer nemas pravo , mislim ko ti je uopste dao pravo da dizes ovakvu temu na ovome portalu ?? hm .. kakve veze ima Logosoft sada sa ovim portalom ( NIKAKVE ) stoga , lijepo se izvini covijeku i lijepo se izvini svima .. jer i ja znam da si cheater i molio bih sve admine da " ZAPAMTE " njegov cijenjeni nick , pa kada god udze na server da ga banuju , da ga banuju , da ga banuju ..... " JEDNOM CHEATER UVIJEK CHEATER " stoga .. admini brisite temu , jer je smijesno da diskutujemo na nju sto se tice ovoga , TopA je pravilno postupio jer sam se i ja sasvim slucajno nasao na serveru a ovaj " IMBECIL " sto je digao temu imao je Wh , nema vise price , kljucajte temu , dok nisam poceo da vrijedzam bliznje i daljnje osobe .. u njegovom " IDIOTSKO MIZERNOM- JADNOM " zivotu

TopA : banuj govna uvijek .. uz tebe smo ( samo radi ono sto mislis da je ispravno )

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.