Postovani Gameri i Gamerice ...
Sutra ( Nedelja ) bit ce odrzana posljednja kafa prije škole ... Jer kada krene škola necemo imati vremena da odrzimo drugu radi ucenja i tako toga
Znaci ovako, bit ce kao i prosli put.
Skenderija Plato - u 13.00h ja sam tamo, cekat cu do 13.15 da se pojavite. Tada cemo da se uputimo u EURONET da popijemo kaHvicu i da se lijepo provedemo po zadnji put prije skolovanja
Nadam se da ce odziv ove kaHve biti veliki nasprem prosle
I will wait for u Guys
Dont let me down 
Znaci nije vazno dali imas 12 ili 22 godine, vazno je da dodjes da se upoznamo i pricamo o svemu i sacemu !
U najgorem SLUCAJU da neimadnem PARA, nadam se da ce se neko smilovat i platit mi kafu :$
Sutra ( Nedelja ) bit ce odrzana posljednja kafa prije škole ... Jer kada krene škola necemo imati vremena da odrzimo drugu radi ucenja i tako toga

Znaci ovako, bit ce kao i prosli put.
Skenderija Plato - u 13.00h ja sam tamo, cekat cu do 13.15 da se pojavite. Tada cemo da se uputimo u EURONET da popijemo kaHvicu i da se lijepo provedemo po zadnji put prije skolovanja

Nadam se da ce odziv ove kaHve biti veliki nasprem prosle

I will wait for u Guys
Dont let me down 
Znaci nije vazno dali imas 12 ili 22 godine, vazno je da dodjes da se upoznamo i pricamo o svemu i sacemu !
U najgorem SLUCAJU da neimadnem PARA, nadam se da ce se neko smilovat i platit mi kafu :$
.

.. pijemo kafu guscu s medom hahah xD sve radi meda xD
... valjda ce doc i werta :$ imamo low godina,al nije bitno,hocemo da vas upoznamo,valjda nas necete u cosak malehan gurnut waahhah XD torqtu imas od mene kafu :$