Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Lord of the Rings Conquest

90 pregleda · 5 odgovora · otvorena 17.01.2009. u 16:33

Evo cujem da je izasla igrica za kojom ludim cak i sa crackom... pa me zanima da li ima ista piratskih servera ili kako to vec ide... da li je to nesto poput Call of Duty 2 pa se upise u consolu connect <ip> ili... Takoder me zanima ima li ista osim one vrste "domination" gdje osvajas polja? Ty
Samo cu ti reci da je crap. Macujes se sa hrpom protivnika, i u tome se sastoji cela igra. Nista posebno. Stvar ukusa, ali su se razocarali mnogi. Ovo ne znam.
BigMazi je napisao/la:
Samo cu ti reci da je crap. Macujes se sa hrpom protivnika, i u tome se sastoji cela igra. Nista posebno. Stvar ukusa, ali su se razocarali mnogi. Ovo ne znam.
ma meni je zakon... E sad da se samo macujes nije istina ... pogledaj recimo archera ili mage moraju ciljati bas kao u pucacinama da bacaju strijele/magije :D A i obozavam tako to macevanje i to :D
Igra je zakon imas mnogo rasa opcija dobar gameplay a ja mislim da ti nema piratskih servera.xd
centurion93 je napisao/la:
Igra je zakon imas mnogo rasa opcija dobar gameplay a ja mislim da ti nema piratskih servera.xd
Slazem se igra grmi , moj haver igra , kolko on kaze da nema pirata , samo org.
Sto se tice servera moze se brate i preko hamachia pa eto pirata ... valjda ce moci ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.