Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ADSL ACCZ|hitno

1.286 pregleda · 82 odgovora · otvorena 17.01.2009. u 15:21

Odmah da pređem na stvar.

Budi mene stari danas i pita me jesam li ja kad koristio adslov acc sabic.doo

Ja rekoh ,jesam što ?

Kaže stari da je valjda taj čovjek prijavio federalnoj policiji i da su našli 30ak brojeva koji su koristili među kojima sam i ja (Nedžad Milanović).
I da će mi o toku sljedeće sedmice doći na vrata po računar i vidjeti koliko sam odr'o limita....

Tako momci, skidajte se sa accova koji nisu vaši.
Nije ovo zajebancija k'o što je spY radio.
Ozbiljno vam govorim.
Rođak mi je ministar milicije/mup-a u travniku,pa je njemu došao taj spisak i o nazvao mog starog i tako mu rekao...

Držite se svog,pa makar i preletili malo, bolje to nego da ovako moram Boga pitaj koliko plačati.

Svi koji ste koristili sabicdoo ,nemojte se iznenaditi ako vam dođe policija po računar.

Račun : 8000km ... pa u buduće malo mučnite glavom,kao što ću i ja morati...

/( šta ako mi stari proda računar sad :s )
meni je isto doslo za šabic stara mi isla u policiju i rekli joj da moram izjavu dati.....
1. BiHnet ne odgovara za zloupotrebu username-a i password-a od trećeg lica.

2. BiHnet neće dati podatke korisnika, adrese, imena koji su koristili account istom oštećenom jer krši privatnost korisnika, a BiHnet se ogradio "Nije odgovoran za zloupotrebu..."

3. BiHnet će dati podatke federalnoj policiji na isti sudski zahtjev.

4. Zamisli koliko je to mac adresa, tužbi protiv 200 ili vise korisnika, itd itd... Nisam na BiHnetu ali koliko znam nekad je linija bila preopterecena tj max usera je koristilo? Zar max broj usera po konekciji nije 200?

Eh sad i ako dodje na sud, tuzbe, izjave, bilo cega za sta oni tebe ustvari tuze... Jednostavno kazes nisam koristio njegov ili doticni adsl account... On ti izbaci i predoci tvoju mac adresu u BiHnetovom logu na taj i taj account, a ti jednostavno kazes: "Ah to je se on(vlasnik accounta) konektovao kada je bio kod mene kuci"... I sta ti moze? Kako da on dokaze... Onda jednostavno kazes vlasnik accoutna mi je dao password i username da se koristim... Kako da on dokaze da ti nije dao licno username i password, kako da on dokaze da si ti hackao password i username i tako dalje...

Stoga jednostavno se stramotite i trošite vrijeme uzalud... Ali ne koristite tudje accounte, zamislite da neko koristi vaš??? Same question... HF

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.