Odmah da pređem na stvar.
Budi mene stari danas i pita me jesam li ja kad koristio adslov acc sabic.doo
Ja rekoh ,jesam što ?
Kaže stari da je valjda taj čovjek prijavio federalnoj policiji i da su našli 30ak brojeva koji su koristili među kojima sam i ja (Nedžad Milanović).
I da će mi o toku sljedeće sedmice doći na vrata po računar i vidjeti koliko sam odr'o limita....
Tako momci, skidajte se sa accova koji nisu vaši.
Nije ovo zajebancija k'o što je spY radio.
Ozbiljno vam govorim.
Rođak mi je ministar milicije/mup-a u travniku,pa je njemu došao taj spisak i o nazvao mog starog i tako mu rekao...
Držite se svog,pa makar i preletili malo, bolje to nego da ovako moram Boga pitaj koliko plačati.
Svi koji ste koristili sabicdoo ,nemojte se iznenaditi ako vam dođe policija po računar.
Račun : 8000km ... pa u buduće malo mučnite glavom,kao što ću i ja morati...
/( šta ako mi stari proda računar sad :s )
Budi mene stari danas i pita me jesam li ja kad koristio adslov acc sabic.doo
Ja rekoh ,jesam što ?
Kaže stari da je valjda taj čovjek prijavio federalnoj policiji i da su našli 30ak brojeva koji su koristili među kojima sam i ja (Nedžad Milanović).
I da će mi o toku sljedeće sedmice doći na vrata po računar i vidjeti koliko sam odr'o limita....
Tako momci, skidajte se sa accova koji nisu vaši.
Nije ovo zajebancija k'o što je spY radio.
Ozbiljno vam govorim.
Rođak mi je ministar milicije/mup-a u travniku,pa je njemu došao taj spisak i o nazvao mog starog i tako mu rekao...
Držite se svog,pa makar i preletili malo, bolje to nego da ovako moram Boga pitaj koliko plačati.
Svi koji ste koristili sabicdoo ,nemojte se iznenaditi ako vam dođe policija po računar.
Račun : 8000km ... pa u buduće malo mučnite glavom,kao što ću i ja morati...
/( šta ako mi stari proda računar sad :s )