Postovani Gameri i Gamerice,
Cast mi je da vam predstavim "Gamers.ba FanArt Contest" !
U ovom kontestu imat cete zadatak da pravite wallpaper-e u kategoriji "[color=red]Vector[/color]".
[color=orange]Ovoga puta na vama je da pravite wallpaper, nemate nikakvu obavezu za necim da pravite, nije vezano za Gamers.ba niti ista drugo, cisto vasa masta.[/color]
-
Da nebi bilo glupih pitanja, kao sto su: "Sta je vektor, ja to neznam necu se takmiciti ...etc.". Ja cu vam dati par primjeraka sta je VECTOR...
Vector Nr.1
Vector Nr.2
Vector Nr.3
Vector Nr.4
-
Sada se zasigurno pitate zasto nisam izabrao jednu od one tri kategorije koje sam dao kao anketu ?
Razlog je jednostavan, Renderi su bili, Fotomanipulacija je "preteska" za vas i bilo je malo glasova, a abstract art sam prekrizio radi RIP-anja, da nebi sada pisali glupe postove, ti pojma nemas, i tako to. Svaki post usmjeren nekoj povredi (psovka), bit ce osamarena i sankcionisana.
-
Sada naj uzbudljiviji dio [color=orange]NAGRADE[/color].
- Prvo mjesto - 200 Poena
- Drugo mjesto - 100 Poena
- Trece mjesto - 75 - poena
- I ovoga puta nek bude i cetvrto mjesto
[ 50 Poena ]Od danasnjeg dana [ 17-Januar-2009 ] pa do [ 22-Januar-2009 ] imat ce te vremena da napravite svoj Wallpaper i da ga posaljete zajedno sa "PSD" fajlom meni na personal message, rad necete nikome drugom slati nego samo meni na PM.
FA Mod Team