Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[FA] - Contest

1.301 pregled · 68 odgovora · otvorena 17.01.2009. u 11:59

Postovani Gameri i Gamerice,

Cast mi je da vam predstavim "Gamers.ba FanArt Contest" !

U ovom kontestu imat cete zadatak da pravite wallpaper-e u kategoriji "[color=red]Vector[/color]".

[color=orange]Ovoga puta na vama je da pravite wallpaper, nemate nikakvu obavezu za necim da pravite, nije vezano za Gamers.ba niti ista drugo, cisto vasa masta.[/color]

-

Da nebi bilo glupih pitanja, kao sto su: "Sta je vektor, ja to neznam necu se takmiciti ...etc.". Ja cu vam dati par primjeraka sta je VECTOR...

Vector Nr.1
Vector Nr.2
Vector Nr.3
Vector Nr.4

-

Sada se zasigurno pitate zasto nisam izabrao jednu od one tri kategorije koje sam dao kao anketu ?
Razlog je jednostavan, Renderi su bili, Fotomanipulacija je "preteska" za vas i bilo je malo glasova, a abstract art sam prekrizio radi RIP-anja, da nebi sada pisali glupe postove, ti pojma nemas, i tako to. Svaki post usmjeren nekoj povredi (psovka), bit ce osamarena i sankcionisana.

-

Sada naj uzbudljiviji dio [color=orange]NAGRADE[/color].

- Prvo mjesto - 200 Poena
- Drugo mjesto - 100 Poena
- Trece mjesto - 75 - poena
- I ovoga puta nek bude i cetvrto mjesto [ 50 Poena ]

Od danasnjeg dana [ 17-Januar-2009 ] pa do [ 22-Januar-2009 ] imat ce te vremena da napravite svoj Wallpaper i da ga posaljete zajedno sa "PSD" fajlom meni na personal message, rad necete nikome drugom slati nego samo meni na PM.

FA Mod Team

Poslao sam rad , prvi put radim ovu tehniku pa se ne nadam puno ...

Nije vazno pobjediti ,vazno je dobiti aplauz xD

GL^^HF swima ! :D
Aj ko mi nadje proslo takmicenje, isto ga je organizovao Marko, tema je bila vektor, ja sam bio 2 mjesto... ima 2 aplauza ili 20 BOBA
gAte je napisao/la:
ScandaL pokazi sta znas ;)

posto marko nece ucestvovati on mi je favorit:)
Brate iskreno, nemam se kome ovdje pokazivat ali uradicu rad samo za tebe obechavam :)
coDe je napisao/la:
Aj ko mi nadje proslo takmicenje, isto ga je organizovao Marko, tema je bila vektor, ja sam bio 2 mjesto... ima 2 aplauza ili 20 BOBA :d
pogledaj u kanti
smokii je napisao/la:
pogledaj u kanti
Jel ti ja licim na smecara ?
coDe je napisao/la:
Jel ti ja licim na smecara ? ;)
BUahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahhah

n1 nema dalje xD

btw. uradio, poslao samo radi brata gAte-a
epicc je napisao/la:
i kad ce rezultati ocel veceras il 23. ?
http://www.gamers.ba/forum/27/57397/-contest-glasanje/

LOCK

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.