Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turnir Bosanska Krupa - Rezultati

1.967 pregleda · 100 odgovora · otvorena 17.01.2009. u 11:57

Rezultati LanTurnira u B.Krupi
NvM vs Jaaa 16;3
NvM vs P.M 16:0
NvM vs XXL 16:0
NvM vs iDM 15:15[Dogovorili su se igraci NvMa i igraci iDM-a da se stavi rezultat 15:15 , jer su obadvije ekipe prosle]
iDM 16:5 vs JAAA
iDM 16:3 vs PM
iDM 16:0 vs XXL
System Takmicenja 2 grupe po 5 ekipa = 3 prolaze...
Iz grupe 1 prosli su
NvM
IDM
Jaaa

Iz grupe 2 prosli su
TTK
OMG
BM

1/2
NvM vs OMG 16:1
TTK vs JAAA 16 : 2
IDM vs BM 16: 2
---------------------------------------
TtK vs iDM 16:1

Finale

NvM vs TtK 14:32

GG...

Cestitam ekipi TtK na pravom mjestu...
1.Place TtK[Banja Luka]
2.Place Nvm[Bihac]
3.Place iDM[Bihac]
Znam nashe rezultate valjda :D

grupe -

16-5
16-2
16-2

polufinale

16-1

finale

16-2
16-10

gg swima
ps.Thug dabogda nekog ubio u Brckom.
mafia je napisao/la:
kamikaza nije citer, definitivno je najbolji igrac unsko sanskog kantona ali je u svemu tome sudeci, jedna velika prodana dusa :(

like a sad .. TTk je uzeo turnir, ocekivano neznam procita sad od ovih "nismo ocekivali takvo rasulo" .. hehe :)

sto se tice bosanske krupe po counter strike igranju, katastrofa ja ekipu sklopi za 5-6 dana i fol neki treninzi dosli igrati ljudi nas na 0 ostavili ali hej .. ne igra se po godinu - 2 dana i onda se dodje popunuit mjesto na turniru.

sve u svemu, svaka cast svima!
Kamikaza je odličan igrač i sve to al ne mogu shvatiti kako se je onako mogao prepas't u finalima :$
mark0ni je napisao/la:
Znam nashe rezultate valjda :d

grupe -

16-5
16-2
16-2

polufinale

16-1

finale

16-2
16-10

gg swima
ps.Thug dabogda nekog ubio u Brckom.
16 : 3 il 4
16 : 10

I to pod kojim smo mi uslovima igrali i ovo je dobro...Mi sjedemo namještamo se vise od 3,4 min nama nam psuju majke iza vamo tamo....vi sjeli i komotno 45 minuta se namještali, ovi vas iz divljenja gledaju? Jači ste nema šta, al mi smo u igraoni od 8 i 15 :)
nyonyo je napisao/la:

I to pod kojim smo mi uslovima igrali i ovo je dobro...Mi sjedemo namještamo se vise od 3,4 min nama nam psuju majke iza vamo tamo....vi sjeli i komotno 45 minuta se namještali, ovi vas iz divljenja gledaju? Jači ste nema šta, al mi smo u igraoni od 8 i 15 :)
ha ebem ti halav pitu reci gg i pusti kraju bice drugi put bolje, nemoj se zaliti zapamtice te po tome a ne po skillu, i reci hvala vasim kolegama iz bihaca koji su vam ucinili uslugu i odigrali prvi sa TtK i samo jednu mapu da bi i vi stigli sve normala i da necekate 2 sata je***a 9-) jos nam emir uvalio silent xaxaxaxa :D
nista , potrudicemo se da sljedeci put ove dvi ekipe odu i malo dalje od krupe da se pokaze online heatonima sta je lan :D ,
kami gg, i nedzo se isto dokazao , ma u svemu gg svima posebno nvm i iDM , ^^
tiHASMRt je napisao/la:
ha ebem ti halav pitu reci gg i pusti kraju bice drugi put bolje, nemoj se zaliti zapamtice te po tome a ne po skillu, i reci hvala vasim kolegama iz bihaca koji su vam ucinili uslugu i odigrali prvi sa TtK i samo jednu mapu da bi i vi stigli sve normala i da necekate 2 sata je***a 9-) jos nam emir uvalio silent xaxaxaxa :d
nista , potrudicemo se da sljedeci put ove dvi ekipe odu i malo dalje od krupe da se pokaze online heatonima sta je lan :d ,
kami gg, i nedzo se isto dokazao , ma u svemu gg svima posebno nvm i iDM , ^^
Reko sam ja njima gg i čestitao, momci su strašni i btw...niste vi nama ništa pustili ? Mi uzeli 16 : 1 a vi i ttk 16 : 2 i 16 : 2...mi idemo direkt u finale a vi u polufinale...nisam ja organizirao ligu već su takva pravila ;) I jbg za silent plant, nedzo gwupan ^^
nyonyo je napisao/la:

Ko ti psovao mater?

TTk ima jedan veliki respect prvo od mene jer ja sergeja lea i caveta znam 3-4 godine i ti momci su prema meni se pokazali okej a i ja prema njima i sigurno nije bilo teoretske sanse da im neko psuje il sere jer dolaze kod nas na sve turnire a od nas niko ne ide kod njih i normalno da ce im dopustiti 3 sata da se namjestaju jer to je tako, momci podesavaju sebi računare kako njima odgovara dok ti mozda za 5 minuta sredis sve jebiga.

mafia je napisao/la:
Ko ti psovao mater?

TTk ima jedan veliki respect prvo od mene jer ja sergeja lea i caveta znam 3-4 godine i ti momci su prema meni se pokazali okej a i ja prema njima i sigurno nije bilo teoretske sanse da im neko psuje il sere jer dolaze kod nas na sve turnire a od nas niko ne ide kod njih i normalno da ce im dopustiti 3 sata da se namjestaju jer to je tako, momci podesavaju sebi računare kako njima odgovara dok ti mozda za 5 minuta sredis sve jebiga.

Znam da sam čuo psovanje nyonyi što sam amyu namjesto miš i to u polufinalu ;)
Svaka cast ekipi iz BL!

Zasluzeno!
mafia je napisao/la:
Ko ti psovao mater?

ma bilo sve super niko nikom ni rec nije rekao :D,svaka cast za gostoprimstvo, , a to jest svako je imao onoliko vremena koliko mu je i bilo potrebno , samo je trebalo toliko vremena radi monitora , jer su bili LCD ,a inace ja igram licno na 120 hz sto je nemoguce na lcd , i na rez od 640x480 a na lcd ispalo je 640x500 (odprilike) pa je to malo zezalo ali kompovi su vrh bili ,nemoj zamjerit nyonyo i ima malu sklonost ka dramatizaciji i brzi jezik od mozga xDDD
sve u svemu gg mafia
:)
Hvala ekipama iz bihaca,buzima,banja luke na odazivu,svaka cast momci,oduzimo vam se za ovo ;)
Sto se tice ekipa iz bihaca,super momci,sve najbolje,uigrani ste dosta,a po meni mozete vi i jos bolje to sve,svaka cast jos jednom ekipama iz bihaca...
Sto se tice ekipe iz banja luke,o njima ne treba puno ni pricati,ludi momci...lukessen say:"cave nije igrao cs-a ovoliko,leooo nije igrao onolikooo,ja nisam igrao......"i onako momci igraju,po meni jako zanimljivo :D...Sta se onda desava kad sjednete pa se uigrate :D ...
Ekipa iz buzima,takodjer svaka cast,hvala sto ste dosli...
kenedi l00d :D de koju psovku,haha :D
pozdrav svima jos jednom :)
MystiC je napisao/la:
Hvala ekipama iz bihaca,buzima,banja luke na odazivu,svaka cast momci,oduzimo vam se za ovo ;)
Sto se tice ekipa iz bihaca,super momci,sve najbolje,uigrani ste dosta,a po meni mozete vi i jos bolje to sve,svaka cast jos jednom ekipama iz bihaca...
Sto se tice ekipe iz banja luke,o njima ne treba puno ni pricati,ludi momci...lukessen say:"cave nije igrao cs-a ovoliko,leooo nije igrao onolikooo,ja nisam igrao......"i onako momci igraju,po meni jako zanimljivo :d...Sta se onda desava kad sjednete pa se uigrate :d ...
kenedi l00d :d de koju psovku,haha :d
hvala ^^

ssamo ako mozete demos uploadujte i gotov posao :D 9-)
nyonyo je napisao/la:
Kamikaza je odličan igrač i sve to al ne mogu shvatiti kako se je onako mogao prepas't u finalima :$
Mago inferno sam dobro igrao nemoj da lazes ljude XD
ins0mniaa je napisao/la:
Mago inferno sam dobro igrao nemoj da lazes ljude XD
Ko je rek'o da nisi ! :D Al ti si inače insane ... GG
MystiC je napisao/la:
Sto se tice ekipe iz banja luke,o njima ne treba puno ni pricati,ludi momci...lukessen say:"cave nije igrao cs-a ovoliko,leooo nije igrao onolikooo,ja nisam igrao......"i onako momci igraju,po meni jako zanimljivo :d...Sta se onda desava kad sjednete pa se uigrate :d ...
kenedi l00d :d de koju psovku,haha :d
Kako je ono Kenedi rekao...?

"Je**m ti ***** iz dzuboxa..."

Kako je ono opsovao, hahahaha, najjaci leek ;)
Sanny je napisao/la:
Kako je ono Kenedi rekao...?

"Je**m ti ***** iz dzuboxa..."

Kako je ono opsovao, hahahaha, najjaci leek ;)
kenedi says : "je**m ti dzuboks pun ilahija :D xD
hahaha
pozdrav jos jednom...cuvajte se
MystiC je napisao/la:
kenedi says : "je**m ti dzuboks pun ilahija :d xD
hahaha
pozdrav jos jednom...cuvajte se
ee ako mozete samo demos da upload , na onom kompu su u valve/cstrike , gledo ja juce ima par demos ako moze upload iDMvsvas :D
tiHASMRt je napisao/la:
ee ako mozete samo demos da upload , na onom kompu su u valve/cstrike , gledo ja juce ima par demos ako moze upload iDMvsvas :d
upload cu ja sve demos-e pa sebi skidajte :D
a to tebi najdrazi onaj mech kad ste nas dobili :D hehe
pozz
MystiC je napisao/la:
upload cu ja sve demos-e pa sebi skidajte :d
a to tebi najdrazi onaj mech kad ste nas dobili :d hehe
pozz
bio je najkvalitetniji ^^ , imam par fini fragova na tom mecu pa mi se gleda :D ,, kk thx
MystiC je napisao/la:
upload cu ja sve demos-e pa sebi skidajte :d
a to tebi najdrazi onaj mech kad ste nas dobili :d hehe
pozz
Nekako nam je taj mech bio najuzbudljiviji ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.