Evo nasa reprezentacija u CS/u igra 18th of January - 20:00 CB NationsCup XII Qual. Sta mislite dali ce mo dobiti match ? IP od HLTV/a ce te dobiti naknadno.
Diskusija
U kanti
bih vs slovenia
461 pregled · 49 odgovora · otvorena 17.01.2009. u 10:08
- Sretno nasima
Nemozete vi nikako ocijeniti ko ce da pobjedi -.- neka pobijedi najbolji
riddle je napisao/la:
Ja i ne bih bio siguran da nije teska
U Svicarskoj ima jako dobrih igraca, cak i mTw clanovi su iz Svicarske, sad ne znam ko igra za njih.. Hrvatska koliko znam ima isto jaku postavu.. Ma, imamo je i mi
Ima da ih razgulimo
U Svicarskoj ima jako dobrih igraca, cak i mTw clanovi su iz Svicarske, sad ne znam ko igra za njih.. Hrvatska koliko znam ima isto jaku postavu.. Ma, imamo je i mi
Ima da ih razgulimo
A to sto ce Bosna biti prva... tesko pored Poljske za koju ce igrati sigurno vecina MYM igraca.
A sto se tice BiH vs. Slovenija... prosle sezone su nas uzeli 16:14
ove sezone nece 
BiH gl & hf
raydeN je napisao/la:
Da, da, ispadose Slovenci levati sad?
Ne budite smjesni, niko ne zna kakvi su oni a ni kakvi smo mi jer nam je nova ekipa potpuno, sa novim, nama nepoznatim igracima. Al' eto, valjda ce ti novi pokazati neki skill, pa da makar bude gusto a ne da se izivljavaju na nama.
Ne budite smjesni, niko ne zna kakvi su oni a ni kakvi smo mi jer nam je nova ekipa potpuno, sa novim, nama nepoznatim igracima. Al' eto, valjda ce ti novi pokazati neki skill, pa da makar bude gusto a ne da se izivljavaju na nama.
ma moramo dobit naravno
neO je napisao/la:
Naravno da nije grupa lagana... a ni jedan mTw clan ne igra iz svicarske... svi su iz Danske.
A to sto ce Bosna biti prva... tesko pored Poljske za koju ce igrati sigurno vecina MYM igraca.
ove sezone nece 
BiH gl & hf
ove sezone nece 
BiH gl & hf
..
neO je napisao/la:
Naravno da nije grupa lagana... a ni jedan mTw clan ne igra iz svicarske... svi su iz Danske.
ove sezone nece 
BiH gl & hf
ove sezone nece 
BiH gl & hf
! @ MOGO SAM VALA DOBI APLAUZ ZA TEMU X)
Ehm, zanima me koji je lineup Slovencima?
ako je ovo stvarno grupa (iako ne vjerujem jer Q nisu zavrsile koliko znam) onda nam i nije teska grupa.
Favoriti : Grcka i Poljska
Favoriti : Grcka i Poljska
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.