Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

CS 1.6 Problem oko servera

182 pregleda · 24 odgovora · otvorena 15.01.2009. u 21:45

Skino sam CS 1.6 i stavio najvecu rezoluciju , highest 32 bit color,i D3D a ne OPEN GL grafiku jer ja mislim da je bolja. Kad odem internet i refresh pishe mi Could not contact the master server. a u favorites imam oko 80 servera koji su glupi ali ipak rade. Zasto nece da mi refreshuje servere?
i meni je takooo ja moram upalit stim pa ns pa tek onda na internet mogu refresh al ko j**e internet sve neki kineski serveri 500 ping bolje igrat na nasim ha ya
D3D nije nis bolja od OPengl .... pa pobrisi tolke ip-ieve sta ce ti beze dodaj 5 servera na koim igras i zdravo ne se tako poglat
Pogledaj filtere.
bLeYdoN1 je napisao/la:
D3D nije nis bolja od OPengl .... pa pobrisi tolke ip-ieve sta ce ti beze dodaj 5 servera na koim igras i zdravo ne se tako poglat
;D
kako da dodam 5 kad mi ne vidi nijedan? a ne igram na nijednom koji su vec u favorites sve ping 200
xplOsiON je napisao/la:
i meni je takooo ja moram upalit stim pa ns pa tek onda na internet mogu refresh al ko j**e internet sve neki kineski serveri 500 ping bolje igrat na nasim ha ya
meni je non steam.
imas li ip od nekih nasih dobrih non steam servera
Sontixx je napisao/la:
kako da dodam 5 kad mi ne vidi nijedan? a ne igram na nijednom koji su vec u favorites sve ping 200
Skines cs sa interneta - instaliras - odes na www.google.ba -skines patchv21 - pa ga instaliras-udjes u cs dodas u favorites ip-koje oces - mora moc -

Post dobio aplauz od perke

Sontixx je napisao/la:
meni je non steam.
imas li ip od nekih nasih dobrih non steam servera
a-aa nemoze ns :$ samo stim :P
bLeYdoN1 je napisao/la:
Skines cs sa interneta - instaliras - odes na www.google.ba -skines patchv21 - pa ga instaliras-udjes u cs dodas u favorites ip-koje oces - mora moc -
skidam patch... ocel moci internet kad skinem patch?
Sontixx je napisao/la:
skidam patch... ocel moci internet kad skinem patch?
Pa normalno da oce ako nemas peca nemozes preko interneta igrat
Pa ako ti ne moze refresh i ne zelis da ides na te serveru idi u conzolu kucaj connect i ip od servera ako znas na koji ce npr.
Prvo password ukucas :
Npr.
Password global
Connect cs.global.net.ba
Pokusaj tako :D:D Gl
bLeYdoN1 je napisao/la:
Pa normalno da oce :d ako nemas peca nemozes preko interneta igrat ;D
oky doky ... skino sam patch ... pozeli mi srecu ! xD
bLeYdoN1 je napisao/la:
Pa normalno da oce :d ako nemas peca nemozes preko interneta igrat ;D
nece opet refresh... pishe could not contact master server to retrieve server list ... GEEZ ! da nije zbog WIDESCREEN i najjaci color i najvece rezolucije ? stavio sam na OPEN GL ! al opet nece?
Levaaa je napisao/la:
Hoce li vako jel jarane ???
ima jos jedan prob... i kad uspijem da udjem u jednog od servera,cim udje izbaci me iz servera tako sve jedan.
Levaaa je napisao/la:
Pise li ti zbog cega ??
valjda zbog pinga.svakom ping 80 a meni 130 ! zasto ? net mi je 512 kb/sec?
Sontixx je napisao/la:
valjda zbog pinga.svakom ping 80 a meni 130 ! zasto ? net mi je 512 kb/sec?
Slab ti je net praffo al nea veze ...koja ti je konecija ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.