Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Neon tur

400 pregleda · 29 odgovora · otvorena 15.01.2009. u 13:35

Daj ba znal' ko jel ovo zajebancija il' je stvarno turnir.

Sad lik na temi govori da je prico sa gazdom neona i da on nista ne zna o tom turniru. Ako ima neko detaljne informacije neka napise ovde da ljudi ne dolaze dzaba.

http://www.gamers.ba/forum/3/56587/2/nl-turnir-informacije/

@ Mi bi danas mogli pricati sa gazdom dole u hrasnici za neki tour sa 10+ ekipa . Pa cemo javit ovde na gamers
Hvala !
a mi dzabe vamo skuplamo ekpe i treniniramo
hahaahaha

nekome ce ban il onom sTO je napisao da je tturnir il owom sto nas fura xD
-Organizacija je bas losa,prvo,rijec je bila da ce se moci prijaviti 36 ekipa a sad je to spalo (cini mi se) 16.
-Druga stvar i to mjesto igranja,prvo se govoroilo albatros,onda stasnet a eto Boga pita oce li se odrzati i u Neonu
Evo da pitam zasto mi nebi napravili svi zajedno neki "turnir".Nadjemo igraonu neku ako nam dozvoli gazda i skupimo pare svi po malo bilo bi ok.9-)
kakvih 16 ekipa ...ako ih 8 dojde dobro je
Stara Lovacka
mi treniramo svaki dan omg :S i sada da ne bude

NOGOM U ZIVO ! oca mi
Furaju ljude Likovi skupili pare, a gazda ni nezz za turnir

EDIT: Bakir najjaci
ne bude li tour , prvo cu mu banovati sve ip adrese s kojih je ikad pristupio pa cemo ga ici traziti :D
a znao sam bratami ja jos govorim bak1r-u a ja jos veci debil sto svaki dan idem na lan treniram 22km od kuce idem
uh ...
Ebo ga zivot, ae vidite moze'l ko organizovat turnir, jer sam siguran da od ovoga nema nista, u elbegu il negdje za ovaj vikend

@ Mi bi danas mogli pricati sa gazdom dole u hrasnici za neki tour sa 10+ ekipa . Pa cemo javit ovde na gamers
bak1r je napisao/la:
ne bude li tour , prvo cu mu banovati sve ip adrese s kojih je ikad pristupio pa cemo ga ici traziti :d
Banuj banuj me banuj bak1reeee klikni ovaj ban modrica nek ostanee

ontopic :

Hmm ... ako vec gazda ne zna o vezi toga mislim da je sve jasno oO
Ovako da ja nesto kazem !!

ja mislim da ovake lan turnire nalazenje igraone gdje ce se igrati nemogu mala djeca da to rade

1.Prvo su napravili turnir a ni igraonu nisu nasli znaci prvo se pricalo kako ce se igrati u albatrosu a sad NEON.Od svega toga mislim da je trebalo prvo da sa gazdom neona da se dog kad ce biti sve rezervisano tj da nam odobri da se moze igrati ako sta grijesim prepravi te me i mislim da su nas izradili. CAO
Ako se ne bude igrao turnir idemo u potragu za nL ekipom,i onda cemo se pucati sa njima uzivo..Prvo knife,pa onda pucanje sakama i nogama 9-)
budul izradi,li sto bakir kaze trazimo ih :P :D
btw. stvarno nebi bio fazon da mi dodemo gore i da se beze vratimo :(
MA nema to ne budel tura , nece ga biti 1000000000% siguran sam. Cim neki idiot sa 60 postova napravi temu, nije napisao ni gdje se nalazi za neke koji ne znaju, niti je ostavio broj telefona da se nazove ako sta nije jasno , od pocetka mi je bilo sumljivo.
ENTEL je napisao/la:
MA nema to ne budel tura , nece ga biti 1000000000% siguran sam. Cim neki idiot sa 60 postova napravi temu, nije napisao ni gdje se nalazi za neke koji ne znaju, niti je ostavio broj telefona da se nazove ako sta nije jasno , od pocetka mi je bilo sumljivo.
entel posto pametan :$

to entele bratee nek si ti skonto xD :P
BLAZZE je napisao/la:
entel posto pametan :$

to entele bratee nek si ti skonto xD :p
Mah :D
Znao sam da od ovoga nece biti nista majkemi.

Et˙` danas chemo mi pricat s ovim likom u hrasnici pa mozda za nedelju napravimo neki fin turnircic :)

Javimo na gba^^
ENTEL je napisao/la:
za to si sve u pravu trebalo se sve to odraditi jos neki dan pise momak da je razgovaro sa gazdom neon covjek nema pojma za turnir...:S
bio sam prisutan u neonu kada su dosla dva malca da pitaju Zeku za taj "turnir". Kao momci su garantovali 32 ekipe, al da ce se sve igrati na njihovo serveru, znaci online, do osmine finala kada bi trebali da igraju u neonu... uglavnom koliko sam cuo Zeko je to odbio, tako da je ovo cisto furanje...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.