Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prisjetimo se!

865 pregleda · 56 odgovora · otvorena 14.01.2009. u 22:34

Prisjetimo se našeg gejmersa.

- Kakav je bio u početku?
- Kroz kakav put je prošao?
- Do čega je došao?

WayBackMashine

Znam da ste mnogi znali za ovo, i znam da već postoje teme...

Ali me zanima jedna stvar.

Svi admini su rekli da je gamers.ba, ona verzija prije ovoga, bijeli skin, od nule napravljen od strane baš naših admina.

Hmm... Sljedeće što ću vam pokazati nije nikakva stvar vrijedna mog bana. Naprotiv, ne želim ban nego samo ukazati našim dobrim adminima da ne lažu, te ako su kupili template da tako i kažu.

(možda griješim. ispravite me.)

Izgled gamers.ba u prošloj verziji:

- Pogledaj!

Template na templatemonster site-u:

- Pogledaj!

Hvala na razumjevanju.
Tema za diskusiju.

shaadY ^^

EDIT:
Za sve one koji nisu znali kako je izgledao cs-bih.net, izvolite:

- CSBiH v1.0

- CSBiH v2.0

- CSBiH prelazi u GAMERS.ba

Dao bih sve da imam onaj stari crni skin.
Tako je mochan i jednostavan....:*
Joj kako volim stari g.ba (L) a dobar je i ovaj novaj al stari je naj naj naj (L)
Nisu trebali mjeNJaT Gmaers.ba onja prosa verzija gamersa bila .... malo je rec
Da, ali GAMERS.ba je i dalje napravljen by bU, barem prethodna verzija. Ovo za ovaj u najmanju ruku slični dizajn je već odavno opšte poznata činjenica i nemamo se šta čuditi.

Cijeli PHP kod je by bU, da nije danas ne bi postojao dernek kao i mnogi drugi sajtovi koje je on napravio / učestvovao u pravljenju.

Što se ove verzije GAMERS-a tiče, većina koda je by ash, dizajn u suštini by bU, te neki dodaci i prepravke by ja.
šta ja znam ko je pravio..

Dok je nama fino,nek' lažu...
Po tome se razlikuju od politačara,ha ya...
Ajde ne seri te vise vi fol tuguje te sta su momci uradili za nas a mi ovako bezobrazni po cemu je bolji stari skin molim te?
E fala ti za ovo meni iskreno od kada sam ja poce koristiti gamers.ba bilo najbolje u 2006/2007 godina tada je g.ba bio extra :( e daje vratit onaj skin
:D :D ne znam šta da napišem, ali moram nešto.
nije baš od nule :D
http://web.archive.org/web/20040413203842/http://www.gamers.ba/

:D:D
najj'
haruN je napisao/la:
Ajde ne seri te vise vi fol tuguje te sta su momci uradili za nas a mi ovako bezobrazni po cemu je bolji stari skin molim te?
G.ba kafica
xE0N je napisao/la:
Dao bih sve da imam onaj stari crni skin.
Tako je mochan i jednostavan....:*
ko nebi
daj nam u shop da možemo kupiti i stari skin :D
@ al stavi 500 bodova cjenu, da vidimo što bi sve ućinili za njega :D :D
Agich je napisao/la:
daj nam u shop da možemo kupiti i stari skin
@ al stavi 500 bodova cjenu, da vidimo što bi sve ućinili za njega
ućinili nebi - mozda učinili

- a meni onaj obicni stari najbolji, ali i ovako sajt je odlican, kazu ne valja se vracat na staro ehhehe ma za 20 sajt
haruN je napisao/la:
kak da ti odgovorim na upis u GB kad sam ti na block listi?
meni su smjesni ovi clanovi gamersa...dok je bio stari gamers.ba svi su kukali plakali i molili kad ce novi gamers.ba doc..a sad kad je dosoo..krevelje se i krive oce stari gamers....za vas ni kamen nije a neka stranica
nezz po cemu je bolji crni skin od ovog :S novi g.ba po meni puno bolji od starog ;) zato ne laprdajte jer sta su sve likovi za nas uradili i vi sada tako . ako vam se ne svidja slobodno napustite sajt ;) hvala .....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.