Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem veliki

194 pregleda · 19 odgovora · otvorena 13.01.2009. u 22:20

vako nece da mi se pokrene mozilla firefox, ni opera ni internet explorer. ko fazon mi podje da puni i onda prestane . imali iko ideju :S
Ne radi ti miš

ili je do konekcije
big_daddy je napisao/la:
Ne radi ti miš

ili je do konekcije
spam ?

mozda konekcija ne valja ! =)

edit: zvucnik je garant ^_^

probaj : connect-disconnect-connect
big_daddy je napisao/la:
Ne radi ti miš

ili je do konekcije
hhahah ne mogu da vjerujem hahahah placem

BTW : PROMJENI IME TEME ZABRANJENO JE TO TAKO PROBLEM OVAKAV ONAKAV ... MOGU TE BAN ZBOG TOGA
@ big_daddy HAHAHHAHA najjaci

btw. Kako mozes postaviti temu ako ne mozes pokrenuti nijedno od toga ? :r
Vjerovatno je do konekcije :S
da nije lave do konekcije...ili pak vidi imas li kakvi nepozvani gostiju tj. virusa i te varijante..ako nista onda reinstall firefor i IE...GL
Do konekcije , vjerovatno je preopterecena pa sporije sve otvara, sacekaj malo :S ... cus
big_daddy je napisao/la:
Ne radi ti miš

ili je do konekcije
Nije mis nego Zvucnik
bLeYdoN1 je napisao/la:
Pa 100 % je do konekcije :d
nemoze biti do konekcije, imao sam isti problem, neki mi virus uso, nije mi radio ni explorer ni firefox instalirao operu mogla mi 5 dana i onda i ona prestala, pokusao sam sve moguce opcije i onda pretrazio sa nod 32 radunar naso virus izbriso i sad je sve dure
smokii je napisao/la:
nemoze biti do konekcije, imao sam isti problem, neki mi virus uso, nije mi radio ni explorer ni firefox instalirao operu mogla mi 5 dana i onda i ona prestala, pokusao sam sve moguce opcije i onda pretrazio sa nod 32 radunar naso virus izbriso i sad je sve dure
MOzda al kod mene je bilo to isto i bilo mi je do konekcije i ja rr modem i normala mi radilo aL et more i ta varijanta
virusi vjerovatno.imao sam isti problem.samo dobro skeniraj komp
do misa nije sigurno a ni do konekcije sve ostlo normalno radi i dobar mi je ping samo nece je/ene browsere da otvara :@:@:@
qme kad ti se to pocelo desavati probaj vratiti sistem na dan prije nego sto ti se to pocelo dogadzati ako neznas kako vratiti sistem evo upute : Start--->All Programs--->Acceseries--->Syistem Tools--->System restore. :P GL
braul1o je napisao/la:
@ big_daddy HAHAHHAHA najjaci

btw. Kako mozes postaviti temu ako ne mozes pokrenuti nijedno od toga ? :r
Vjerovatno je do konekcije :s
hahahahh.... param se xD
stvarno kako :o
Isti problem imo , skino Malwarebytes' Anti-Malware i skeniro sa fast scanom, pobriso trojance i sve radilo ko magla.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.