Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Google CHROME, koliko je dobar i siguran ??

193 pregleda · 20 odgovora · otvorena 10.01.2009. u 00:53

Dobro vece svima.. skinuo sam sada sebi google chrome beta verziju i isprobao malo i cini mi se sasvim uredu.. eh sada me zanima ko ima neko ko koristi GC da mi kaze,tj svima, kakav je dali je bolji od Mozzile i tako te stvari..
Licno ga nisam isprobao..ali kako sam citao kazu da je jako dobar i kako ja znam vec je izasao iz bete..al hajd. Iako je tek tako malo na trzistu vec je pretekao internet browser Operu i sada imaju vise korisnika..i sad kako sam isto cuo jurisaju na to da prestignu Mozillu firefox..al sumnjam u to..
Sigurniji je i ima par dobrih fazona, samo ima par bugova (zato je beta :D) koji meni licno ne smetaju. Sitnice. Inace dugi fan Firefoxa, prebacio sam se na Chrome i jedva cekam da izbace prvu verziju.
Dosta dobar ali nevjerujem da ce preci mozzilu sto se tice upotrebe ;)
armin_hu je napisao/la:
Licno ga nisam isprobao..ali kako sam citao kazu da je jako dobar i kako ja znam vec je izasao iz bete..al hajd. Iako je tek tako malo na trzistu vec je pretekao internet browser Operu i sada imaju vise korisnika..i sad kako sam isto cuo jurisaju na to da prestignu Mozillu firefox..al sumnjam u to..
Da dobar je.. dosta brz browser al da je bolji od stare lije ne verujem ;)
armin_hu je napisao/la:
Joj do sad imao betu, nisam znao da su izbacili novu verziju. Evo sad instalirao (1.0.154.43), ludilo. Hvala na napomeni!

Chrome (L)
Chrome je vec izasao iz beta verzije. Sada imas i full.
Ja ga koristim i skroz sam zadovoljan. Brzi od firefoxa, ljepsi, jednostavniji.
A posto je radjen po ugledu na firefox, moguce je praviti add-on-ove po zelji, tako da ima i potencijal da stigne i FF.

Ako raznojnom timu FF-a nesto dobro ne padne na pamet, izgubice utrku sa Chormeom. To nece biti uskoro ali su sanse velike.

btw. nekada sam bio FireFox Fanboy. xD
dobar je imo sam ga do neki dan , sad sam formatiro komp , nije los majkemi probaj a kolko je siguran to neznam ;)
Ostajem na [color=red]Vatrenoj[/color][color=blue]Lisici[/color] zbog bolji Addon-sa.

Inace imam instalirane još: Operu, IE, Goooogle.
nc je napisao/la:
Joj do sad imao betu, nisam znao da su izbacili novu verziju. Evo sad instalirao (1.0.154.43), ludilo. Hvala na napomeni!

Chrome (L)
nista druze..uvijek tu da pomognem.;)
ja ga koristim nema dalje bolji od mozile :) lijepsa slova
al nije velika razliak kako je ko naviknuo
Bila je neka pricha da sta god aplaudujes preko toga da to moze biti u vlasnistvu gugla

btw FF zakon
Neko je davno ja mislim postao text u kojem je napisano da ljudi tamo sto su proizveli taj chroom imaju svu mogucnost nad tim broswerom to znaci ako ti stavis negdje sliku da ti je oni mogu izbrisat i da ti mogu saznat razne pw-ove i zato sam ga ja izbrisao eto toliko od mene neznam jel to tocno 100% al ja sam ga odma izbrisao :-*

evo i tema bila

http://www.gamers.ba/forum/7/48227/google-chrome-tos/

sretno :D

ocu li ja ikad dobit ovaj aplauz zivota ti :D
da si malo trazio po forumu imao bi odgovor na temu....

http://www.gamers.ba/forum/7/48227/google-chrome-tos/
Google Chrome nije losh browser , Al opet mi je nekako Firefox najsigurniji i Procitaj neO - v post i onu temu !
Meni je chrome prejak...Al kazu da nije sigoran zato sam ga odma izbriso
prebrz ne uzima memorije ko mozzila ni priblizno... jos da je unaprijede sa addon-ima, greasemonkey i ta sranja...

ma beton. gori !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.