Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Google Chrome

385 pregleda · 20 odgovora · otvorena 03.09.2008. u 11:58

Evo kao sto se svi vjerovatno vidjeli u vijestima, danas (3.9.) Google je izbacio svoj prvi web browser nazvan Google Chrome. Ja sam ga skinuo maloprije i cini mi se da ce ovaj browser predstavljati ozbiljnu konkurenciju Firefoxu jer sam ja bio veliki fan Firefoxa, ali mi se ovaj browser vise svidja iz prostog razloga zato sto mi se cini nekako "lagan" i jednostavan za koristenje. Jos jedna prednost ovoga browsera je ta, sto kad vam "zasteka" neka stranica, ne morate ugasiti citav browser, nego samo tu stranicu. Naravno da su tu vec neizbjezni tab-ovi koji su postali nezaobilazni za svaki web browser danasnjice. Da ja vise ne bi palamudio, ostavicu vas da komentarisete i glasate.

Download mozete preuzeti na http://www.google.com/chrome

Evo tu je i SS Google Chrome-a:

Da , ev idem ga sad download

Evo , download sam ga , fino izgleda ostawit cu ga ^^

cus ..
Skinuo sam ... dobar je ... ali neka ga jos usavrse pa cu onda preci na njega.
Nit može niti će Firefoxu predstavljati konkurenciju, sve dok je zasnovan na Firefox-ovom engine-u. Mali problem kod open source projekata

btw. Sinoć sam ga skin'o ali se ne da instalirati, Microsoft još uvijek ne da Googlu da hladno počne harati po njihovim sistemima
ma neznam, zadovoljan sam sadasnjim browserom.Koristim Firefox i necu ga mjenjati
ja sam ga instaliro nako osrednje ali je Iznenađujuce brz ^^
ma skinucu ga da vidim kakav je ali sumnjam da ce mi zamjeniti mozilu
ma bjer ba , dok sam usho izgubio sam se :D

lijep dizajn , ali mozzila je najjaca !!!
dobar je i onaj staro goglo
sad cu skinit pa cemo vidjet
Pa s obzirom da je jos uvijek u beti, necu u potpunosti prestati koristiti Firefox, sacekacu jos malo...

Inace, super je, ima dobrih fora, i sto je vazno brzzz je pravo, mada ima i nekih nedostataka, al s obzirom da je ovo prva verzija dostupna siroj javnosti, super je...
browser je prejak
nema sta
Brz, dizajn QL ali mi se ne svidja sto nema scroll na mouse 3

Glasao za "a, idem ga skinut"
kewL je , ali msilim da cu koristiti Mozzilu , mozda cak i ovo ali et ... Swidja mi se brzina :D
prebrz, koristim ga od sad :)
FataL je napisao/la:
Nit može niti će Firefoxu predstavljati konkurenciju, sve dok je zasnovan na Firefox-ovom engine-u. Mali problem kod open source projekata ;)

btw. Sinoć sam ga skin'o ali se ne da instalirati, Microsoft još uvijek ne da Googlu da hladno počne harati po njihovim sistemima :)
Tako je kemo, cuj bolji od Firefoxa XD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.