Diskusija
Babaja za gamers.ba
960 pregleda · 80 odgovora · otvorena 09.01.2009. u 23:35
Beg covjek
my respect!
koji mu je nick da mu damo premium
;D
;D
Šaban 
<3

<3
svaka mu cast
koji je hankin id da joj damo premium
moze se i halid javiti ako hoce
;D;D
shm00nde ce me osamarit ;D
moze se i halid javiti ako hoce
;D;D
shm00nde ce me osamarit ;D
sh0rtY je napisao/la:
Malo si sarkastican u vezi toga , ako ne znas lika , a sumnjam da ga ne znas , zna ga citav balkan ko i je sta je ... Tako da molim te nemoj da takve komentare ostavljas , svi razumijemo da su neki nezadovoljni sto Vukasin nije pobjedio , ali ne bi trebalo da mjesamo to , oba su predstavljala BiH , za adu sam siguran a Vukasin isto tako vjerujem ...
PS: ADO care nek si im pokazao
PS: ADO care nek si im pokazao
O cemu ti to?
Ne znam ko je lkik i gotovo.
Domacu televiziju nisam upalio mozda jedno 3 godine, tako da sigurno ne znam ko je. Uglavnom gledam strane programe.
Sada mi reci kako cu ja znati ko je taj lik?
a ja , nisam ni ja znao ko je , znao sam ima neki adnan u kuci , a sad otkako je pobjedio znam za njega 
dobra slika , zumirajte na linku , bolje se vidi
ovo danas poslje emisije , ko je gledo emisiju bio je i paintball klub

dobra slika , zumirajte na linku , bolje se vidi

ovo danas poslje emisije , ko je gledo emisiju bio je i paintball klub
Koji car... xD
btw. nisam pratio taj trijumf pa ako neko moze objasnit o cemu se radilo kako sta
btw. nisam pratio taj trijumf pa ako neko moze objasnit o cemu se radilo kako sta
najs kako mu profil ide ?
ako vec nije laz ovo
ako vec nije laz ovo
Philosopher je napisao/la:
Jedno pitanje.
Ko je ovo?
Ko je ovo?
Babaja KING.
Stvarno ne razumijem cemu se tolika paznja poklanja? Bas me briga koje je nacionalnosti, ali vi ste ovo malo preozbiljno shvatili. Mislite da ste ovim dokazali da "Bosna" treba da bude uzor ljudima na Balkanu? Zalosno je sto neki shvataju ovo kao "pobjedu" Bosne nad ex Jugom. Samo pokazuje odraz nase zaostalosti i primitivizma. I onda kazu pogledaj danasnje omladine... Pa sta je u tome cudno? Da im jedan Adnan bude uzor? Od kojeg nisu mogli cuti niti jedne pametne za vrijeme boravka u kuci? 
Cuj momak ne zna engleski?! Pa HALO, u 21. smo vijeku!
A o njegovim vokalnim sposobnostima da i ne komentarisem.
A za ove koji me planiraju citirati i samarati: Istina boli.
Btw. Mali poklon od mene za gore navedenog: http://translate.google.com/
EDIT:
@Schulz
Ako si mislio na mene(a pretpostavljam da jesi), nisam uopste komentarisao sliku kao ni vecina postova u temi.

Cuj momak ne zna engleski?! Pa HALO, u 21. smo vijeku!
A o njegovim vokalnim sposobnostima da i ne komentarisem.
A za ove koji me planiraju citirati i samarati: Istina boli.
Btw. Mali poklon od mene za gore navedenog: http://translate.google.com/
EDIT:
@Schulz
Ako si mislio na mene(a pretpostavljam da jesi), nisam uopste komentarisao sliku kao ni vecina postova u temi.
?
O cemu ti to?
Domacu televiziju nisam upalio mozda jedno 3 godine, tako da sigurno ne znam ko je. Uglavnom gledam strane programe.
O cemu ti to?
Btw. Lik strasan... Nisam citavo vrijeme pratio ovu emisiju, al ono malo sto sam pratio, lik beton...
PS, ban, ovdje je pisalo, volim te Sirka
Burek_King je napisao/la:
Citas novine
!!!
Btw. Lik strasan... Nisam citavo vrijeme pratio ovu emisiju, al ono malo sto sam pratio, lik beton...
!!!Btw. Lik strasan... Nisam citavo vrijeme pratio ovu emisiju, al ono malo sto sam pratio, lik beton...
Nezavisne i Dnevni Avaz. Nisam jos nijednom o njemu cuo.
Jbg. kao da je covjek, boze ti oprosti, bog pa da sam morao za njega cuti.

Sada mi jedan prijatelj rekao. To je onaj lik koji ne zna pjevati strane pjesme, a treba da snjima cd za prostor citave evrope. Zalsno.

Standardni narodnjak.

A i nije mi jasno zasto pravite frku oko njega? Voli da igra igre i gotovo.
Kada bi mogao stupiti u kontakt sa Madonnom mogao bi je nagovoriti da napise da voli g.ba, a kamoli nekoga naseg.
Slazem se s Tribble-om.
Letva!
Letva!
Citam novine svaki dan.
Sada mi jedan prijatelj rekao. To je onaj lik koji ne zna pjevati strane pjesme, a treba da snjima cd za prostor citave evrope. Zalsno.
Standardni narodnjak.
Kada bi mogao stupiti u kontakt sa Madonnom mogao bi je nagovoriti da napise da voli g.ba, a kamoli nekoga naseg.

Standardni narodnjak.

Burek_King je napisao/la:
Citas novine
!!!
!!!Btw. Lik strasan... Nisam citavo vrijeme pratio ovu emisiju, al ono malo sto sam pratio, lik beton...
Nije beton,strašan jest.
On je momak koji sumnjam da ima škole ikako.
Odvalio se od neke stijene skotrlj'o se tu,među ljude.
Pjevati zna(znaju svi na OT).
Al' ubjedljivo je najgori od svih finalista.
Dokazao je i centralni zatvor,ako je neko gledao.
Vukašin momak:
5x bolje pjeva, svaka mu rečenica ima subjekat i predikat za razliku od Adnanove...
Momak priča bez poštapalica...
a ovaj:
"Et,ja bi pozdravio sve ovaj,sto su glasali za mene i et,ovaj..et,ovaj... ovaj to je to ..."
"I pozdravljam vas sve i et',ovaj...et' ovaj...to je to"

whahahahaha