Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Medusa 5.1 Problem

121 pregled · 7 odgovora · otvorena 09.01.2009. u 22:59

Evo ima jedno 1 mj da sam postavljo temu o svojim medusama no niko mi nije pomogao .. ali tad nisam imo bodova... mada nemam ni sad :( ali sad barem mogu ponuditi Premium znaci ko mi pomogne na bilo koji nacin dobiva od mene 3 premiuma nece mi mi biti zao :D...

Ajmo na problem ...

Kupio sam medusa ima 3 mj koristio ih 2 mj i jednom prilikom dok sam se dizao sa stola sam zaboravio skinuti slushe (debil) i tako sam ih obotalio na nacin sto sam icupo kabal iz one "kontrolne kutije" evo Slika ... (nije najbolje kvalitete ali vidi se )

sad bi meni trebalo ko ima meduse da odvrne 2 sarafica ako oce i uslika samo da vidim "shemu " di koja zica ide :s jer slushe nisu bile jeftine tad ja ih tiplo 120 km :S ili ako neko moze naci na google tu "shemu" ili nesto znaci bilo kakava pomoc ...

Ne zaboravite Nudim 3 premiuma nece mi ih biti zao nimalo 9-)

Edit: nosio sam u sve serverisse u svome gradu "livnu" ali niko im nista ne moze wahah :D bez te "sheme" tj di koja idje zica
cek eo da nadjem

Imao sam ja to negdje u kuci ,pa samo da potrazim ,pa cu uslikati nekako

- eo qme
ryL je napisao/la:
- eo qme
sta tu ima viska zica il se nevidi dobro samo ih 5 prikopcano i ona crna velika ? ... ako pomogne idu premiumi ...
Flesh je napisao/la:
sta tu ima viska zica il se nevidi dobro samo ih 5 prikopcano i ona crna velika ? ... ako pomogne idu premiumi ...
ma nemozes nista zaebati,probaj 100 kombinacija

ha ya ..
@ moze jedan premium :$ !
Flesh je napisao/la:
- ma kakav crni premium nedaj bu-u ni feninga vise :P
deadLy je napisao/la:
ma nemozes nista zaebati,probaj 100 kombinacija ;)

ha ya ..
@ moze jedan premium :$ !
da su to deblje zice to zice debljine dlake skoro :s da ih je lako spajat pa ajde :S probavo bi ja btw i nespamaj ..
Flesh je napisao/la:
da su to deblje zice to zice debljine dlake skoro :s da ih je lako spajat pa ajde :S probavo bi ja btw i nespamaj ..
nespamam bolan,samo ti kazem !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.