Anketa
U kanti
- Forum
345 pregleda · 45 odgovora · otvorena 09.01.2009. u 10:42
Apple-ov uzmi bolji je za koristenje, a i memorija mu je dobra.
Uzmes uglavnom 2G telefon, jer nije 3G tehnologija dosla kod nas.
Meni bar Samsung ljepsi i bolji.
Meni bar Samsung ljepsi i bolji.
Apple iPhone 8 Gb -------- Neces se pokajati, ovo je suvremena tehnologija
samsung i nokia n96 trenutno 2 najjaca telefona na trzistu vjeruj mi
OMNIA! a ko govori za iPhone nek malo se informisu o njegovim nedostacima !
Omnia ljepshe izgleda, a iphone je kvalitet ,) a sto se tice oba mobitela ovo ti je cisto preseravanje idi uzmi SE w880 i miran si, a ne davat 10x+ vise para
korni je napisao/la:
Omnia ljepshe izgleda, a iphone je kvalitet ,) a sto se tice oba mobitela ovo ti je cisto preseravanje idi uzmi SE w880 i miran si, a ne davat 10x+ vise para
Ma ja preperiram samsung ako se stea pojebem imas serveis djeces za Apple iPhone nac servis rjetko dje ! Plus popravka je skupa . Meni je samsung ljepsi na izgled
Znam da nema n95 8g na votanju ja bi nju toplo preporucio nokia je nokia i jos ovaj model je malo reci da gori , a izmedju ova 2
moj glas samsungu ide..ljepsi i nekako mislim da su odradili kvalitetnije svoj dio posla ...
moj glas samsungu ide..ljepsi i nekako mislim da su odradili kvalitetnije svoj dio posla ...
i phone
Prijatelj mi ima iPhone...Stvarno odlican telefon.Samo sto kamera ga pomalo zeza.Ostalo sve odlicno 

Apple iPhone 8 Gb uzmi jedan on najboljih ako ne i najbolji telefon ... neces se pokajat
Samsung bolji meni
iphone normalno...
dok za samsung sacekaj 2-3 mjeseca cijena ce da pokazes svoje kako nekvalitetne telefone prave
dok za samsung sacekaj 2-3 mjeseca cijena ce da pokazes svoje kako nekvalitetne telefone prave
Uzmi iphone samsung inace nije nesto dobar neznam za ovaj model al oni uvijek zaseru sa svim modelima xD vjeruj mi svaki samsung mob je 0
omnia ba
Ako vec hoces telefon ovakve vrste, pogledaj i LG KC910 Renoir, mozda ti se svidi.
- 3 inch touchscreen display
- 8 Megapixel camera
- HSDPA
- Wi- Fi
- GPS
- TV - Out
- Mp3 i DivX player
- ima jos 1000 specifikacija, mrsko mi da pisem
- 3 inch touchscreen display
- 8 Megapixel camera
- HSDPA
- Wi- Fi
- GPS
- TV - Out
- Mp3 i DivX player
- ima jos 1000 specifikacija, mrsko mi da pisem
Nemoze nijedan telefon protiv iPhona 
btw. uzmi iPhone vise im GB i svi ga furaju xD

btw. uzmi iPhone vise im GB i svi ga furaju xD
AdoS je napisao/la:
Nije do para , vec do kvalitete i do funkcija
od owa 2 100 % OMNIA zasto

ima jaci zwucnik manje se kvari jeftinijij ljepsi ....
3G isfuro xD
noklia uwjek najjaca bila
skyx je napisao/la:
Prijatelj mi ima iPhone...Stvarno odlican telefon.Samo sto kamera ga pomalo zeza.Ostalo sve odlicno 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.