Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Link

CS - Movie : Is this cheat ?

473 pregleda · 53 odgovora · otvorena 08.01.2009. u 21:34

Sry. na 2 temi al fkt. moro sam podjelit ovo sa vama.

Sad malo youtubam i nadijem na ovo.

Samo ocjenite jer ovo cheat il ne ?
Mora da bude ... ima negde negde ne.. jbg sad.. Ovaj muvi sam davno gledao to je kao edit bombisghta... Prejak
Nije cheat

EDIT : Al nemoguce da vako puca jarane PA Sta je CS BOG
Da, josh pitas ?

Gled'o sam davno, CS1.6 BOMBSITE RUSH BEST MOVIE tako se zove nekako. Ne mogu sada da nadjem u ovom smislu isto s Cheatom
cheat nije btw. pla fragova iz ovog filma su iz cs 1.6 pro gaming ukucaj na youtube i vidi da jesu :P ili pogledaj ovaj 2 movie u mom profilu :D
Nam1k je napisao/la:
10/10

PREJAKO
pitanje je dal je cheat :S a ne dal je "PREJAKO" :S

@ on topic .. hmm ovo je cheat :D

Post dobio aplauz od bushidO.

ovim momci sigurno nisu citeri , ispitano od strucnih lica ;) ne sikirajte se ...
a svi me prozivaju ... daj ba pa moguce je da igram tak ...to su mi bili prvi koraci csa :$ neprozivajte me pls .-.. Hvala!!!
Da li je cheat ili ne, ja ne mogu reci.. Sta god da je, prejakoooo jeee... xDDD
Neki public fragovi su sumnjivi...ali ima dosta CW fragova koji su uzeti iz poznatijih CS movie-a...
Nema ovdje cheat-a...
JAO JAO POTTIJEVACA!!!!

STA CHEAT !

AHAHAHAHA

Uzeti fragovi iz top CS moviea koliko sam primjetio jer sam samo uvod gledao , adrenaline movie etc.
hmm u nekim dijelovima se koristi cheat u nekim ne... inaće stipu se zamaranjem gledaj nesta slicno ovom :) http://www.youtube.com/watch?v=rQ9D7O06xxs
Znam nije cheat ! Gledao sam ga prije ovaj movie nije igrao sve fragove 1 igrac nego je uzimao i od drugih igraca ali je 60 % on igrao !

Edit : posebno mi se svidja sto ovako mnogo krvi izbacuje kad mu head zvizne 10/10!
na 3.50 lik ga puce u usta kakav je tu bio aim...na nekim ima a nekim ne.. :P
Kakav chit noobovi pa valjda vidite da lik/ovi imaju steam zato ne prosipajte ...
Imaju volhek-e

Ma kakav cheat sta vam je..

Samo najbolji fragovi ubaceni... -.-''

@ ovaj gore sto je sliku stavio..

OMFG

Provaljuješ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.