Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[G.ba] Prijedlog

531 pregled · 58 odgovora · otvorena 06.01.2009. u 23:05

Prijedlog da se ubaci kao listu prijatelja koji su online,dole ono da pise,kao na facebooku...Primjer>> online friends(5),sad otvorim online onaj pop prozor sto se otvori i vidim na primjer sad ko je tu spY(spammer),bakir,extibo,error,burek, i npr sad sa njim mogu chatovati privatno...A da bude i opcija block,da ga blokujem da mi ne moze slati poruke...

Recite sta mislite o mom prijedlogu!
Melaghi je napisao/la:
bio je chat na starom gamersu, priznaj kolko si se puta logovao ? :]] chat je nepotreban (sto se mene tice), furka ti je prvih 10 minuta, logout i nikad vishe ne udjes ("; i sta ce na g.ba chat, kad imas preko 10 programa koji sluze zato .
Ulogao se 5,6 puta i vidio da nema fajde.Znam da je bio na starom g.ba al onaj je bio dosadan, spartanski uradjen nekako, buggav, laggav itd
Ovaj da bude popularniji.Vrijedi pokusati, ne budel islo makar imamo chat ...
pa et block vec postoji :D a to ostalo je dobra ideja !

btw beta je verzija sta znas sta ce do kraja uraditi ;)
Pa mene pola gamersa blokalo

ne mogu više da klikam po nikovima

samo izbaciva: " nalaziš se na block listi ..."
Prijedlog je dobar.

Dobro bi bilo da se stavi
fina zamisao, al valja to izprogramirat
Ajde marš tamu u čošak <3

Smanjite vrijeme za upis u Guestbook!!

Tvoj prijedlog SUX (u inat) Imamo msn, možeš se i skidat preko webcam
a sta mislite o tom prijedlogu da se napravi pod forum i da naslov bude SPAM i to ovakvi ko sto je ovaj lik stavljaju svoje teme sta ti ba imas da dajes prijedloge ljudi koji su odg za gamers oni to rade kako treba vjerovatno da treba to bilo bi hehehheh;)
pa pise ti vec ko je online , gori zeleno ono kad je online XD
Dobar prijedlog , ja podrzavam sto se mene tice , ostalo je na adminima
podrzavaaam
abasi je napisao/la:
Blok opcija postoji, online offline vidis po ekrancicima, online su ti na vrhu offline na dnu ( svijetlo zeleni i tamno zeleni ekrancic ).

Facebook ima taj chat sistem jer je social community ovo je gaming community i kao takav ga netreba i da ga ima bilo bi cisto za programersko preseravanja da se fatal moze kurciti. :)
koljega ima bug sa tom opciom , naim mene je jedan korisnik blokirao i spama mi po profilu, tako da sam ga htjeo blokati ali nemogu doci do opcije te jer me blokirao i tako mi zabranio pristup svom profilu i onemogucio blokanje >( , ikakav savjet da se to rijesi?

thx unapred
Podrzavam zajku 100% , mad ami to bilo fensi :$
imas vec u svom profilu, gdje su ti friends... fino ti je zeleno ko je online, cak su poredani odozgo prema dole... tako da je to pomalo nepotrebno
podrzavam prijedlog..i da pitam jos zasto download ne radi??:S
nihoo je napisao/la:
Dobar prijelog , al bU odlućuje ;)

Neće ni da nam vrate Opciju slanja bodova , Jer žele da Na Premiumima zarade vishe para :@ . I kad kreten kupi 2 ' 3 premiuma dnevno ima ado zarade . Oblaći se i jede pomoču nas :@
haahahahhahah

pwned

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.