Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prvi balkanski WoW private server [3.0.3] Wrath of the Lich King

735 pregleda · 24 odgovora · otvorena 04.01.2009. u 22:05

Kao sto i sam naslov kaze, nakon dugo neprospavanih noci, kopiranja skripti, popravljanja bugova, provjeravanja bugova, dovodenja servera online, otvaranja portova i tako dalje.. Otvoren je, pokrenut prvi balkanski WoW private server sa patchom 3.0.3 te radi jednako ako ne i bolje od WoWScapea i Toxica, 90% sadrzaja radi, ukljucujuci i neke teske sadrzaje koji su rijetko gdje radili a to su: Auction house, battlegroundi (alterac valley, arathi basin, warsong gulch 100%), transporti (brodovi, zepelini), 85% spellova i talenata radi i tako dalje.

Server je koncipiran tako da trenutno 'prozivljava' PRE-TBC vrijeme, tako da je maksimalni lvl postavljen 60, za sve one koji nisu imali prilike, ili su prekratko iskusili povjesni PRE-TBC (Sadrzaj prije Burning Crusadea)

Nema donor geara, jer se smatra da je to djetinjasto i glupo, te su svi JEDNAKI. Level rate je podignut malo, da bi se izbjegnula dosada koji vecina prozivljava dok lvla, ali da se jos uvijek osjeti duh lvlanja.

Za dodatne informacije molim posaljite privatnu poruku(Link nije dozvoljen da vam ovdje napisem), hvala sto ste imali strpljenja citati, i nadam se da se vidimo ;)
Ljudi ajmo podrske za server ja sam bio i nema nikog ajmo malo zivlje da napravimo taj domaci server:P
Baldi je napisao/la:
Ljudi ajmo podrske za server ja sam bio i nema nikog ajmo malo zivlje da napravimo taj domaci server:p
To ti dao 60 lvl pa ajmo podrske jel hahahahahhaha
Gexxx je napisao/la:
To ti dao 60 lvl pa ajmo podrske jel hahahahahhaha
hahahah ma ne dao mi litru rakije i krmecu glavu ;)
Ja mislim da je ovo dobra ideja ali npr....(moje misljenje) da lvl 60cap bude dok et bar 20 ljudi nebude lvl 60 kada se to postigne onda da se direktno ide na lvl 80 jer je zabavnije moci skupljati 20 lvl-a nego skupiti jos 10 lvl-a pa onda cekati pa opet jos 10 :) bolje sve odjednom xD et moje misljenje i sretno sa serverom :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.