Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 22 boda

Problem zvuk

249 pregleda · 17 odgovora · otvorena 04.01.2009. u 16:19

Znaci juce sam postavio ovu temu :
http://www.gamers.ba/forum/7/55635/problem-sa-zvukom/
i niko mi nije pomogao

I sad imam dopustenje od admina da je ponovo postavim , a sad dajem i nesto bodova u nadi da ce bar neko pomoci ( iako ih skupljam za black skin :* )

Znaci problem mozete vidjeti na temi od koje sam vam dao link , ako je nekome lijeno da otvara evo c/p :

Imam jedan problem , znaci dok pricam preko skypa , sve sto ja cujem , cuju i moji sagovornici , znaci dok igram CS oni cuju moje pucanje , hodanje i sl.

Ili npr. kad pustim neku pjesmu oni je cuju kod sebe.

Pregledao sam sva podesavanja i zvuka i skypa sve isto
Probao sam sa razlicitim slusama , opet isto
Probao sam reinstall skype , isto

Pa vas molim ako je neko imao slican problem ili ima ideju kako da rijesim ovaj da napise
btw . bez komentara kao : "probaj sa drugim programom(teamspeakom i tako )" , "smanji zvuk" i sl.

Ako imate bilo kakvu ideju , napisite pls
poz
Pa logicno ti je ti pricas sa nekim na SKYPE-u, udjes u CS i oni te cuju! Samo iskljucis konverzaciju i pricnes na onu CRVENU slusalicu da ne pricas vise!
- Imas pored sata mali zvucnik, klikni na njega i mutaj mikrofon
Ja ovu temu nikako ne kontam... Oni tebe jarane moraju cuti ako ti npr, slusas muziku, slusalice su blizu mikofona
BENiO je napisao/la:
- Imas pored sata mali zvucnik, klikni na njega i mutaj mikrofon
brate pa znam ja to , ali nemam koristi od toga dok igram cw , moram se sporazumijevati sa drugima , problem je sto ja njih cujem normalno , samo njihovo pricanje a oni cuju i moje pricanje i pucanje i hodanje :S

@andrOx
procitaj temu jos par puta
braoolyo je napisao/la:
brate pa znam ja to , ali nemam koristi od toga dok igram cw , moram se sporazumijevati sa drugima :) , problem je sto ja njih cujem normalno , samo njihovo pricanje a oni cuju i moje pricanje i pucanje i hodanje :S

@andrOx
procitaj temu jos par puta ;)
- teamspeak ?
- btw ako su ti i slusalice i zvucnici ukljuceni mora se cut pucanje, hodanje
btw . bez komentara kao : "probaj sa drugim programom(teamspeakom i tako )" to sam napisao

svi koristimo skype , jednostavniji je , ako je kod njih sve ok , mora biti nacin da i ja podesim
control panel-sound effect manager- soune effect i stavi na <none> ako ovo nepomogne
control panel - sounds and audio devices-volume-advanced i stavi desktom stereo speakers
dutty je napisao/la:
control panel-sound effect manager- soune effect i stavi na <none> ako ovo nepomogne
control panel - sounds and audio devices-volume-advanced i stavi desktom stereo speakers
na <none> je :S
braoolyo je napisao/la:
btw . bez komentara kao : "probaj sa drugim programom(teamspeakom i tako )" to sam napisao :)

svi koristimo skype , jednostavniji je , ako je kod njih sve ok , mora biti nacin da i ja podesim :r
- idi u skype tools > options > audio settings > i speakers skroz smanji
braoolyo je napisao/la:
na <none> je :S
pa na tome da ti bude / none/
dutty je napisao/la:
sve mi je tako namjesteno :S
BENiO je napisao/la:
- idi u skype tools > options > audio settings > i speakers skroz smanji
ne pomaze brate , jednostavno sva podesavanja oko zvuka i skypa sam isprobavao , nista ne pomaze :*
nemozes koristiti zvucnike i mikrofon.Za zvuk koristi slusalice.

Post dobio šamar od vLexinho

jadro je napisao/la:
nemozes koristiti zvucnike i mikrofon.Za zvuk koristi slusalice.
ostao sam bez komentara :|:|
Pomozite covjeku, ja bih al' i ja imam nekih problema, pomogli bi i meni ujedno :D
Rješenje
et na PM objasnjeno poZz
Mozes li i meni poslat resenje ne mogu igrati i pricati u isto vreme.....:*

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.