Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

No Zvuk u San Andreasu!

97 pregleda · 5 odgovora · otvorena 09.02.2009. u 21:37

Prvo cao gamersi ew ja opet!Imam sad jedan ozbiljan problem,e ovako kupila sam 2 cd san andreasa mislila sam da nevalja cd ali nije to,e sad da predjem na stvar znaci install sam SA i kad udjem da igram nema mi zuka samo mogu cut radio i ono tek kad pokrecem SA i nista vise.I sad neznam da mi nije do zvucne karte slucajno zvucna mi je SoundMax Digital Audio a kad sam imala staru zvucnu VAc `87 moglo je.MOLIM BEZ SPAMANJA,I KO ZNA NEK POMOGNE,KO NEZNA NEK BEZVEZE NESURFA MI PO ZIVcIMA!Et toliko ko se razumije u ovo neka mi pomogne hitno! Hvala ipak unaprijed
Kad udjes u GTA San Andreas imas ono gdje se Sound podesava e sad ona prva 2 neka ti budu skroz pojacana :) jer mozes da ti se samo radio cuje. probaj tako ako ne nista onda neznam sorry xD
Edin je napisao/la:
Kad udjes u GTA San Andreas imas ono gdje se Sound podesava e sad ona prva 2 neka ti budu skroz pojacana jer mozes da ti se samo radio cuje. probaj tako ako ne nista onda neznam sorry xD
Nije to al nema veze hvala ipak na trudu!Bolje tak neg se glupirat kad neznas
Not_Enough je napisao/la:
Nije to al nema veze hvala ipak na trudu!Bolje tak neg se glupirat kad neznas ;)
jbg nisam igrao SAN ANDREAS 1 godinu zaboravio hehehe XD
Imate pozdrave od smka, rekao je da ce biti stoljpi tebra geto gudra ulica zlatni zub kajla CRNJO i na tu temu kad se vrati !

PEACE
Napravila sam samo install zvucnu novu skinula sa neta ew radi ima mi sad zvuka ADMINI LOCK TEMU ILI KANTA PLZ!:

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.