bot bot
Pitanje
Riješeno
:s
286 pregleda · 13 odgovora · otvorena 21.10.2005. u 22:52
trebas minimalno imati 350 MB
jao jao jao jao,napravi prostora uvijek 1GB najmanje na PC tako da imas i ako ti je mal HDD przi na CD ove jer vise se isplati kupit przilicu nego nobi HDD misli!
Treba ti samo 200 Mb za windows i 100Mb da pokrenes nesto 

o gospode Boze
sjeti se starih vremena kad nisam imao dovoljno diska da instaliram neki igricu i da je ostavim nakon sto se poigram par sati. E jarane 25% diska ili particije na kojoj se nalazi sistem mora da bude prazan da ne bude nikakvih problema... znaci ako je disk od 10 GB,2,5 GB mora da je slobodno.
sjeti se starih vremena kad nisam imao dovoljno diska da instaliram neki igricu i da je ostavim nakon sto se poigram par sati. E jarane 25% diska ili particije na kojoj se nalazi sistem mora da bude prazan da ne bude nikakvih problema... znaci ako je disk od 10 GB,2,5 GB mora da je slobodno.
a boze....dobro ti mozes do foruma ovog doci...
Pa jel ti HDD 20GB pa nemaš prostora ili ti na tvom kompu imaš dosta zauzetog prostora.
Ja uvijek imam 60GB slobodno.
Kao što čovjek kaže prži na CD neke stvari, da su pri ruci kada zatrebaju.
Ja uvijek imam 60GB slobodno.
Kao što čovjek kaže prži na CD neke stvari, da su pri ruci kada zatrebaju.
_PrOfA_ je napisao/la:
Ko je ovdje lud?
| nemaš prostora ili ti na tvom kompu imaš dosta zauzetog prostora |
Ko je ovdje lud?
BT je napisao/la:
Glupane pročitaj čitavu rečenicu.
Mislio sam i napisao da li je čovjeku mali HDD ili ima veliki HDD sa previše zauzetog prostora.
O moj Bože zašto ja ovo objašnjavam nekom glupanu.
Ko je ovdje lud? |
Glupane pročitaj čitavu rečenicu.
Mislio sam i napisao da li je čovjeku mali HDD ili ima veliki HDD sa previše zauzetog prostora.
O moj Bože zašto ja ovo objašnjavam nekom glupanu.
ja imam uvijek barem 70 pa se ne susrecem sa takvim problemima.Uglavnom napravi malo prostora i to je to
BT je napisao/la:
ROFL
AAAAHAJAJAAHAAHAAHHAAHAA
LMAO
| Ko je ovdje lud? |
ROFL
AAAAHAJAJAAHAAHAAHHAAHAA
LMAO
_PrOfA_ je napisao/la:
Ti si lud.
| Glupane pročitaj čitavu rečenicu. Mislio sam i napisao da li je čovjeku mali HDD ili ima veliki HDD sa previše zauzetog prostora. O moj Bože zašto ja ovo objašnjavam nekom glupanu. |
Ti si lud.
_PrOfA_ je napisao/la:
ili ti na cijem kompu ili na mom sta kompu
roflmao
| Pa jel ti HDD 20GB pa nemaš prostora ili ti na tvom kompu imaš dosta zauzetog prostora. Ja uvijek imam 60GB slobodno. Kao što čovjek kaže prži na CD neke stvari, da su pri ruci kada zatrebaju. |
ili ti na cijem kompu ili na mom sta kompu
roflmao
Lant@zar^la je napisao/la:
Signed and sealed.
GG NO RE THX
| ili ti na cijem kompu ili na mom sta kompu roflmao |
Signed and sealed.
GG NO RE THX
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.