Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 25 bodova

T

352 pregleda · 2 odgovora · otvorena 29.12.2008. u 15:34

Neznam koji je pokemon zakljucao moju temu, ali ugl niko mi nije pomogao, i postavit cu opet temu. Prije postanja procitajte temu zamolio bih.

Dakle od jucer mi se ovo pocelo pojavljivati, kada pokrenem msn i krenem da se LOGIN-ujem pojavi mi se ovaj error :

Prvo sam probao REINSTALLACIOM - nista nisam postigao, isto se događa.
Drugo sam googlao,googlao,googlao i vidio sam da je problem jer ljudima nije podesen SAT
, te nesto u I.Exploreru, ili neki fileovi nisu funkcionalni pa ih je preko RUN komandi potrebno vratiti ili popraviti neznam ni ja - gledao sam na TXT-u sat, tacno namjesten, datum također, IE je fino namjesten, FIREWALL iskljucen, nemam nikakvih ostalih stvari slicnih firewallu, vracao fileove preko RUN-a, NISTA!!!
MSN NIje freezovan jer sam na EBUDDY web mesindžeru sad, nemogu da udjem preko bilo kojeg drugog maila.

Neznam vise, mozda je neko imao iskustva, ovo je vec drugi dan da se ovo desava, pa sam ocajan i moram postaviti temu ovde. Nadam se da ce neko pomoci i dati mi rjesenje za ovaj problem.

-Rya-ino sam sve probao, i neradi.
-theman - kloc odlepršaj sa moje teme
- underground - -||-
-axelqe - -||-
-skala - -||-
-deadly - -||- uzmi ubi pa se krampa
-venomus - neradi to tvoje
-quitt - nek tti bog pomogne
-lohiq - kazni se sam
-r0x0r - rtd
jessssssssss!!!!!!!!!!!!!!
popravio sam, trazeci 27 stranica na GOOGLE i preko extended error code, nasao sam rjesenje, bilo je u tome da sam trebao obrisati temp. files , cache, cookies iz IE. i evo, radi
Hvala svima koji su POKUSALI pomoci. Oni koji su samo spamali nek se kazne nekako. Admine, tema lock.

http://forums.fanatic.net.nz/index.php?showtopic=19107

Post dobio aplauz od vLexinho

Njotzee je napisao/la:
jessssssssss!!!!!!!!!!!!!!
popravio sam, trazeci 27 stranica na GOOGLE i preko extended error code, nasao sam rjesenje, bilo je u tome da sam trebao obrisati temp. files , cache, cookies iz IE. i evo, radi
Hvala svima koji su POKUSALI pomoci. Oni koji su samo spamali nek se kazne nekako. Admine, tema lock.

http://forums.fanatic.net.nz/index.php?showtopic=19107
Lepo... obrisacu sve postove da ako neko bude koristio opciju trazi vidi resenje.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.