Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MSN pw

186 pregleda · 17 odgovora · otvorena 25.12.2008. u 21:14

ej ljudi izgubio sam pw od msn-a,,,kako da ga promijenim ili nađem stari pw....pokušavao sam preko one stranice ali mi piše da je poslat pw na moju e-mail adresu ali od msn*a adresu...ali ne može se upasti na e-mail od msn*a ako ne znaš pw....?? Imali neki program ili tako neš??
vidi da ti nije ostao na klaviru !

CUJ ZABORAVIO PASS MSNA XD

lol sjeti se

skini si key loger na comp i vidi mozda ti pomogne da ispise sve passove i tako to :!
ako znas ono pitanje i odgovor ako ti je windows live imas dole ispod forget password i tu napishi

a ako neznas odgovor SELLAM MOJE
LavShinoda je napisao/la:
vidi da ti nije ostao na klaviru !

CUJ ZABORAVIO PASS MSNA XD

lol sjeti se :D

skini si key loger na comp i vidi mozda ti pomogne :D da ispise sve passove :D i tako to :!
cuj sjeti se ....u trku sam napravio msn ... tko će se sjetiti :*:*:*:*
Kad odes na onu stranicu , imas da izaberes :

- Da posalje na tu adresu ( na koju si se reg. )
- Da odogovoris na ono pitanje sto si sebi postavio prilikom regist..
( i onda stavis novi pw )

- Ma njega interesuje neki program et sta je .. Netreba on da vidi koji je njegov pw , nego neciji drugiii

Post dobio aplauz od vLexinho

keylogger ? o.O
Imas tu opciju i imas tajni odgovor...
A trece nema, jedino ako ti trazis da ti neko hacka msn sto je smijesno...
_PrOfA__ je napisao/la:
Imas tu opciju i imas tajni odgovor...
A trece nema, jedino ako ti trazis da ti neko hacka msn sto je smijesno...
ej to mi je u rodice . ,, skino sam joj novi msn ...a onda je imala oni najstariji ... i sada se može logirati na onaj stari ali na ovaj novi ne može jer ne zna pw..kako se može u onome negdje starom msn naći pw ???
http://www.katz.cd ukucas password recovery... skineš program crackujes i cliknes recover password... pokazat ce sve emailove sto su se nekad koristil na tom pcu i passworde na njima...

nadam se da sam pomogao
yoyeTM87 je napisao/la:
http://www.katz.cd ukucas password recovery... skineš program crackujes i cliknes recover password... pokazat ce sve emailove sto su se nekad koristil na tom pcu i passworde na njima...

nadam se da sam pomogao ;)
ništa :*:*:*
yoyeTM87 je napisao/la:

nadam se da sam pomogao
ja mislim da se to placa ?

jesmo se nasmapali xEON svima samar
E ovakoo...udjes na msn i pise ti dole ispod "Forgot your password?"

I samo slijedi upute

Valjda sam ti pomogao XD
NODI je napisao/la:
ja mislim da se to placa ?

jesmo se nasmapali xEON svima samar
ne plaća se (hh) (objasni za šta sluzi crack)
farell je napisao/la:
E ovakoo...udjes na msn i pise ti dole ispod "Forgot your password?"

I samo slijedi upute ;)

Valjda sam ti pomogao XD :D
ne može :*:*:*
yoyeTM87 je napisao/la:

nadam se da sam pomogao ;)
Moželi mi itko reći kako sa najstarijeg jer radi mi najstariji msn ..viditi pw ???
idi na hotmail i probaj da se ulogujes i idi na forgot pass. i tamo popuni neke stranice sto te budu pitali i to bi trebalo da radi ja kad menjam pass onda tako radim
netrazi ti stari pass samo moras da znas email adresu sa kojom si se registrovao kad si pravio akaunt i onda samo napravis novi pass
nadam se da sam pomogo
password mozes vratiti jedino preko retrive lost account na msn
a moras ispunit
podatke koje si unjeo tjekom registracije
pitat ce te ja mislim i datum rodenja i tajno pitanje ce ti pokazat al ti moras dat odgovor koji si dao tijekom registracije
uzw nadam se da sam ti malo pomogo
ak ne napravis novi mail rijesen problem:P

Post dobio aplauz od vLexinho

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.