Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Gamers.ba ogame elita

647 pregleda · 50 odgovora · otvorena 29.12.2008. u 14:02

Pozdrav,

Razgledajuci po g.ba vidim ima dosta tema vezanih za ogame, ima dosta ogamera, pa sam doshao do jedne ideje, zasto nebismo pri otvaranju novog unija na ogame.ba napravili jedan savez i svi zajedno igrali.

Za pocetak primit cemo sve clanove, svako tko zeli da igra moci ce da udje u savez. Naravno kasnije cemo da podjelimo savez, u one bolje i malo losije x)

Sad me zanima samo vase misljenje, da li ima ozbiljnih ogamera koji zele da igraju!? I imali li onih koji trenutno igraju? Ako ima zamolio bi da napisu gdje igraju nebitno bilo to .de .org .com.cn ili .ba , da napisu na kojem uniju igraju i da napisu svoje nickove i poziciju.

Za sve one koji ce napisati odg. moze, ok, ha hu ovako onako, postavit cu anketu nek samo votaju, da nespamaju beze :D

Posto sumnjam da ce se na ogame.ba uskoro otvorit neki novi uni, predlazem da probamo na nekom drugom serveru, npr. .de, .org. Da vidimo kako bi to islo.

Ukoliko neko ima informacija kada se na .ba otvara novi uni neka napise x)

Hvala, cus x)

Ja sam Za , znam igrat davo si mi ti acc sjecas se !

A kad se otvara novi UNI Ž? :r
Ocam ja baš razmišljao da krenem igrat neku browser igru.  A u ogame sam najbolji  Igrao sam u Uni1 na ogame.ba kad je igra tek krenula. 

Ja imam želju igrat. 

Kad krece novi uni? Ili da se sada zakacimo na uni16?
Do sada nisam igrao Ogame... Ali bih volio poceti... Ako iko ima ko oce da pocne, nek se javi na PM... Lakse je igrati s "nekim" nego sam ^^
spY je napisao/la:
Ocam ja baš razmišljao da krenem igrat neku browser igru. :D A u ogame sam najbolji :) Igrao sam u Uni1 na ogame.ba kad je igra tek krenula. :)

Ja imam želju igrat. :)

Ma ne to uni16 vec ima igraca prejaki , a sad pocinjemo isponove nigdje veze cekam uni17 ,, Imal ko informaciju kad se otvara

Haj sejtane vidi na njihovom forumu
nickname "budalas" igram trenutno na Ogame.de mislim da ti je to poznato hehe

Trenutna pozicija 1200 al veceras ulazim ponovo u top 999 :)

Ja sam za sto se tice toga sto nas bude vise to bolje ...
Igram ogame cca 3 godine i super ti je ideja i sve al tesko tesko tesko da bih poceo nekij uni iz pocetka sad =)
11.9 otvoren uni 16,a otprilike treba 4-6 mjeseci za novi uni
btw na .org se otvorio pocetkom decembra bio sam medju prvih 50 ali jbg ode sva flota,,,,zaspo...
Anketa kaze da ih vecina neigra ogame...

xD
spY je napisao/la:
Ocam ja baš razmišljao da krenem igrat neku browser igru.  A u ogame sam najbolji  Igrao sam u Uni1 na ogame.ba kad je igra tek krenula. 

Ja imam želju igrat. 

Na Jesen 2009 krece uni17.

igrat cu 

mofo je napisao/la:
Igram ogame cca 3 godine i super ti je ideja i sve al tesko tesko tesko da bih poceo nekij uni iz pocetka sad =)
Prvi ces krenut  Nemoj lagat narod :$

Ja predlažem da krenemo u uni16 igrat 

Nicija nije do zore gorila.
spY je napisao/la:
Prvi ces krenut :D Nemoj lagat narod :$

Ja predlažem da krenemo u uni16 igrat :)

Nicija nije do zore gorila.
Kasno nam je sad da igramo na 16ci, bolje da sacekamo malo, na .de i org. se brzo otvaraju. Evo ja i budalas smo krenuli neki dan igrat na .de ulazimo u top 1000 prvi nema 30 k poena.
igram i ja skoro poceo na uni4, na .ba
385. 1200 poena :D poceo prije 7 dana...
Ne bi je igro nema šanse. Prije sam igro i tolko su mi omrzle sve browser igre.
evo nekolko razloga zbog kojih neču da igram
1. Nemožeš mirno spavat. Misliš na flotu.
2. Loš si u školi, na faxu nemožeš učit samo ti je u mislima ogame.
3. Ogame je shit
Trenutno ne igram ni na jednom serveru.
Razlog: bio sam nolifer zbog hebenog ogamea.
Ali sada čekam otvaranje novog univerzuma na .ba. Tako da, možeš računati na me'.
Evo igracu ja , ali recite mi gde kada sta kako itd .. 

Posaljite mi na PM kad se dogovorite...

Ja bih bio pljackas xD
igram na .ba 16uni, poceo prije 20 dana 2000 bodova...

igrao u uni 1 medu prvi 500 bio srushio me alimen ....

mozhe sto se mene tiche...enese posto su lepine gore ?
KostamaN1 je napisao/la:
igram i ja skoro poceo na uni4, na .ba
385. 1200 poena :D poceo prije 7 dana...
sto ga slaga majko draga ...
spY je napisao/la:

Ja imam želju igrat. 

To su bila vremena  XD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.