Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Brcko TURNIR " c u all next year" :D

2.612 pregleda · 80 odgovora · otvorena 28.12.2008. u 23:28

Eh..Prodje i ovo sve:D..Tako fino bilo da nemam rijeci,nije sto sam ja organizvao neg inace tak :D hehe..
Najutro odma ,nije bilo 9 sati ja u igraonicu kad tam nekakvi likovi u bijelim duxevima piju caj,vidim ja poznat mi jedan kad ono quell :D,skontam oldies ,ae malo sjedili sa rajom ,pricali ovo ono kad ide bok1 i neki veliki covjek sto ne moze uc na vrata :D,cico btw :D.Odma posle 20 minuta upada 4324234 likova odnekud ja gledam sta je ovo sunce ti poljubim kad GORAZDE MOJE ,braco beton ste :D.Sjedili malo igrali u lanu ko na publicu 9vs9 ,ovo ono zagrijavanje :D..Ae skupilo se raje ocemo izvlacenje i krenemo mi .Kontam j**o mater 40 meceva valja odigrat,necemo do cicinog turnira u januaru zavrsit :D..kad brate u 12 navece ili 1 gotovoe grupe sve gotovo ..Bez ikakvih problema i sranja ,haos ,fala svima ,jaki ste prejaki..Prnjavor fala braco super ste ,sledeci put necu ispalit za vas turnir ozbiljno,Sarajevo prejako stvarno ,zao mi zbog produzetaka protiv eu4ie i one runde kad su ostali 3-ca na jednog lika ,10 sekundi do kraja mape ,oni upadaju na B,lik ispred vrata,krenuo simson da plant kad ga lik izbusi kroz zid i istece vrijeme za postavljanje:(,kakav maler ,ali prejako odigrali svaka cast,MOSTAR STANDARD - FALA SVIMA I eu4ia i disturbed ,svaka cast,tp na nivou ,skill takodje ,nemam rijeci ,bravo bravo ,MILI BETON ali ne bi mogli bez LAZE ,bravooooooooooooooooooooooooooooooooooo LAZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo:D :D :D ...Gracanica izvinite ako ste malo duze cekali ,stvarno sam htjeo sve da bude kako treba ali eto ,malo ste cekali jbg :D,Banjaluka prejaka :D Sergej snimio dokumentarac od 5 sati hahahahah :D,Milan j**e mater srbima kako stigne i tako.... :D :D :D.Sabac jako dobro odigrao s obzirom da nisu bili full,ali tako se htjelo i Boze moj,nista se tu ne moze,gg btw.BIJELJINE mi zao u pm ,klinci cybersports ng i X bravo momci svaka cast,jos malo pa ce past i mnogo veci klanovi nego koje ste sada pobijedili ,a GAZELA ,eh boze sta ti je taj counter ,GG GG GG ,svaka cast..Nemam rijeci..ako sam nekog zaboravio izvinite jer pola spavam pola ne znam ni ja :D..
Sto se tice druzenja ono je uvjek najjace bilo :D...sjedimo mi svi gledamo HLTV kad odjednom neka zbrka ,ja gledam CICO nosi nekog djeda jednom rukom napolje iz igraone,covjek se napio u uletio hahahahahahahahahahaha...Pisat cu jos ,sad vise ne mogu :D...Demoi i slike ili sutra ili prekosutra ,moram izdvojit fino sve .
HVALA VAM SVIMA STO SE DOSLI I DRUZILI SE,na ljeto planiramo nesto malo vece ali o tom po tom,sad ce brzo kod cice tur pa cemo se druziti tamo :D.HVALA JOS JEDNOM I ZAO MI JE AKO NISAM NESTO URADIO KAKO TREBA ...POZDravljam sve puno PUSA :D
a rank poredak brate ?

samo da se zna ...

Post dobio šamar od abasi

trebba se ovog nacitati

gg svima

(: nea .. raja dolazi ocam mrtvi pospani (: ... al ocigledno da je bila velika stvar po prici (: .... btw probat cu doci next time, sad fkt nisam mogao ,, problemi u porodici ... bio sam se nesh kontao da dodjem al jbg.. (: al btw svaka cast na ovome (:

Kad je taj tur kod cice ??

Koji grad ??

Brcko ? :$

@ a za organizaciju svaka cast ,, cuo sam od ovih iz Gorazda da je bilo extra !!

samo daleko Gorazde- Brcko !? :$ a i nisam imao para , rado bi ja dosao :S tako mi je krrivo ,ali nadam se da ce se za next tour imati malo-vise para,jer sad Nova Godina i istrosilo se ..

Po samar heatonima koji su za 7 sekundi procitali sve.
skafa je napisao/la:
a rank poredak brate ?

samo da se zna ...
eu4ia

kka

heaven - mk gazela mix
abasi je napisao/la:
meni aplauZ :*(

Post dobio aplauz od quell

znaci brate lud si....... drogiras se ? xD
citajuci ovo bilo je fino druzenje ;)

btw milane duso opet te mili silovao :$ u guzu opet ? x))
jes ti igrao il si flautao ? buaahahahaah

DA***** TI CRKO :@ .... kako cemo sad sveti januar izdrzati ? :'(
abasi je napisao/la:
care mrtvih mi sam procitao tekst od A - Ž !
nikad nisam napisao post dok ne procitam tekst ..
al eto

nea veze :S

Post dobio aplauz od abasi

deadlycha je napisao/la:
care mrtvih mi sam procitao tekst od A - Ž !
nikad nisam napisao post dok ne procitam tekst ..
al eto

nea veze :S
Zona bugovana kod mene ne prikazuje tacno to sam sad na svom postu vidio. Dobice bodove nazad svi koji su osamareni gore.
abasi je napisao/la:
Zona bugovana kod mene ne prikazuje tacno to sam sad na svom postu vidio. Dobice bodove nazad svi koji su osamareni gore.
ma qme nije do bodova bgmi

nea veze ..
Bilo je stawrno prejako ... org ama sve , cici posebne pohvale

bilo je blizu na dd2 vs gm al jbg likovi znaju sta rade

vidim poslje su se prosetali samo
abasi je napisao/la:
onako iz cefa me udari

Post dobio aplauz od abasi

Oj jebote kako sam se nacugo tog caja u 9 aaaaaa

igramo na lanu mozemo pub server dignut bog te

nezna ko koga puca

btw je**a produzeci GM izvuce dobar mec po menii pozda i najbolji na tur u

cestitam eu4ji na 1 mjestu

et vidimo se ako bog da u januaru

zz
Darijo brate,hvala na organizaciji meni je bilo pre pre predobro..I ako sam igrao mix,bilo mi se lijepo druziti sa vama,kao i prosle godine..Vidjet cemo se opet u Januaru kod Cice,pozdrav svima koj e znam i ne znam,pa se vidimo uskoro..Volim vas
kYBAipwt je napisao/la:
Extra bilo..Shefica extra ..fino gostoljubiva ,ako treba 9-)

Uzdravlje . ;)
Potpisujem.

Dario brate, opusteno samo. Znas kako kazu kod nas za slavu, nema veze sto ti meni nisi dosao, ja cu tebi svejedno doci :D
Pa kako vas lakila retard ubije opet :D:D

do neki dan kad smo cw igrali nije znao covjeka pogoditi :D cudio se bakiru kako ga sabija xD

mozda je to bio fake xD svaka vam cast

PS: lazo nemoj ih jako 9-)9-)
gAte je napisao/la:
Pa kako vas lakila retard ubije opet

do neki dan kad smo cw igrali nije znao covjeka pogoditi cudio se bakiru kako ga sabija xD

mozda je to bio fake xD svaka vam cast

PS: lazo nemoj ih jako 8-)8-)
mili BOT REALNO hahahaha

dzaba , i dalje je najjaci , ima i za sebe iskustvo s bojnog polja , isao lik u irak ratovati , pravi je BORAC

ispricavam se organizaciji sto nismo mogli doci , hvala sto ste nas zeljeli cekati do 4 sata , stvarno hvala.

cico kad je tour?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.