Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Europronet Vs. HS

192 pregleda · 24 odgovora · otvorena 28.12.2008. u 11:41

Zanima me kakva je konekcija preko Europroneta i kakva im je cablezona. Uglavnom, kako ste zadovoljni Europronetom? Dvoumim se izmedju HS-a (sad sam na HS-u i nisam zadovoljan uslugom, a nemaju ni freezonu) i EPN-a.
Hvala!
HS kablovska pokusava usrati EPN-ovu konekciju, zato sto su i oni sami internet provideri.
HS jeftini , al me u zadnje vrijeme j**e do suza... usporio nes dodje mi da placem .. ak ces uzimat uzmi onaj od 10gb pa nadalje ..
Gdje zivis
ADSL9G
sve zavisi koji ti je op erater i gdje zivis ja sam u dobrinji operater mi je bh cable net koristim EPN po meni je bolji od njihovog global net-a a imam dosta raje koji koriste HS i zale se na njeg i zato ti preporucijum EPN.naravno nije nista savrseno tako i kod EPN-a.
skile je napisao/la:
sve zavisi koji ti je op erater i gdje zivis ja sam u dobrinji operater mi je bh cable net koristim EPN po meni je bolji od njihovog global net-a a imam dosta raje koji koriste HS i zale se na njeg i zato ti preporucijum EPN.naravno nije nista savrseno tako i kod EPN-a.
ja koristim hs otkad je doso kod mene i samo jednom nije bilo konekcije hvala bogu stalno ima konekcije i od 15 giga mi je po cijele dane i noci na netu a ne predzem limit zato....
hs rules :D

http://epn.ba/kablovskipersonalinternet.php

koristim hs vec duze wremena i zadovoljan sam
ma batali to sve :D

neg predji ti na ADSL 9G !! ;)
EPN
EPN bolji po meni 3205823975 puta mozes igrat cs preko cable zone i ne trosit limit kad igras na ns serverima ping max 40 na svakom
a freezona prejaka ima sve ali sve sto izadje novo oni uploaduju
kakva ba kablovska ccc...
predji na adsl 9g ko ja
fino brze sve duplo , a ima i freezona :D;)
HS RULES... mašala nisam imao problema snjim nekolko mjeseci.. svaki dan radi ko:):)
brownE je napisao/la:
ADSL9G
potpis net je najjaci ja ga imam nema nikakvih sranja sa gubljenjem konekcije , nema ono kisa padne konekcija padne :S preporucujem ti da uzmes ovaj net ;) vrijedi tih para ;) samo neznam koliko ces cekati :D moj jaran (njegov stari radi u BH TELECOMU) dosli mi za 2 dana ;) :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.