Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Adio gamers.ba :(

862 pregleda · 68 odgovora · otvorena 27.12.2008. u 21:45

Eto gameri moji dodje i ovaj trenutak.danas se oprastam od ove gaming zajednice u kojoj sam bio aktivan neke 4 godine, mozda malo manje. odlucio sam da se vise posvetim nekim bitnijim stvarima u zivotu,a samim tim moram i odustati od neceg, sto je na zalost ova zajednica.
Bilo mi je drago biti dio ovoga i hvala na tome...naravno nekima manje nekima vise drag al sta je tu je nije svak isti, zar ne ? :D
zahvaljujem se svima na forumu koji su me ovih godina mogli trpjet,i izvinjavam se ako sam nekog u bilo kakvom smislu ostetio ili naljutio.

Bilo mi je drago upoznati mnoge osobe, sa portala, na msn itd itd, sa kojima sam uvijek bio u dobrim odnosima, i tako ce ostati u buduce...naravno uvjek se mozemo cuti i bit ce mi drago :)
Ima vas dosta i sad nebi htio nekoga posebno izdvajati...

Znam da ce mi neke stvari nedostajati pravo al sta je tu je kao sta sam vec rekao na necemu sam se morao prelomiti, a mislim da je g.ba manje bitan od nekih stvari...

Bili ste mi dragi svi, budite dobri, slusajte,cuvajte se itd. itd.

(L) you all
(L) GAMERS.ba

:(

poz brate

ljubim !
Vidim shkor te isfuro na msnu

E jbga, i mene je

Sa srecom .
Uvijek se nadje vrijeme kad se hotje
Nek ti je qme sa srecom.

Znaš onu.. "Navrati ponekad, ..."

pozz brate!
cuvaj nam se i naleti ponekad da vidis nove spamere
ae sretno u zivotu :D
navrati ponekad hehe
GL in RL

sto spY kaze "navrati ponekad"
:*:*:*:*
Pa sta je ovo ljudi masovno odlaze !! :*:*:*
spY je napisao/la:
Nek ti je qme sa srecom. :)

:) Znaš onu.. "Navrati ponekad, ..."

:)
- te su rijeci bile vazne, one nisu bile lazne, al' ponekad promaknu... :P
- al fkt moze se nac makar jedan sat, al otom potom
- bio si dio i ostat ces dio g.ba zajednice :D
- gl hf u rl
admini sad ga stavite kao posthumnog gamers.ba moderatora..lol..nidje veze.. pozz..sretno u buducnosti..ko zna mozda nam se nekad u tvojim starim danima i vratis..:D..nostalgija ofo ono..tam fam..
armin_hu je napisao/la:
admini sad ga stavite kao posthumnog gamers.ba moderatora..lol..nidje veze.. pozz..sretno u buducnosti..ko zna mozda nam se nekad u tvojim starim danima i vratis..:d..nostalgija ofo ono..tam fam..
Ljudi se vežu za riječ a ne za rogove !!!
- ae sretno u zivotu

- Navrati ponekad ...
nekontam pozdravljate ga ko da ode u drugu drzavu il nesto :D et neće lik više nikad posjetit g.ba neće ku**c , već nece bit aktivan... et gl :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.