Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[PIC] Cestitka

307 pregleda · 30 odgovora · otvorena 27.12.2008. u 00:57

evo malo sam poranio...al evo iskrene cestitke svim gamerima od mene...a poklon je ova slika..mod. izvinite sto sam malo dosadan sa svojim radovima...al jednostavno uzivam kreirajuci..i pls..nemojte misliti da ovo radim samo zbog bodova, hvala stvarno smokiju za sve aplauze..ali moj cilj je da pokazem ljudima moj rad...jer dz sam radio..ako ce mi to biti na kompu..i jedina osoba koja ce gledati-ja..et jos jednom..Sretna Nova godina 2009.

logo sam zamislio kao kocka leda koja se pocela topiti..meni je cool

evo thumb..

skore je napisao/la:
koja slika :s
ni meni se nevidi :S:S:S:S neki bug ?

btw: sad mi se vidi sry skore sto sam te citiro

slika : niceeee
skore je napisao/la:
koja slika :s
izvini pogresno sam bio stavio thumb..evo sad pa pogledaj...
Vec jedna tema o novoj godini postavljena , ty wertu je napisao da se ne smije ni jedna vise postaviti , jel je ona u zanimljivim ^^.
Ohohoho xD hvala takodje. Svidja mi se slika sto mene nisi ubacio tamo medju njih xD.
Jaka slika

btw. Gdje ste poranili svi sa tom novom godinom , ocam vec pjano sve
hvalla i tebi sretna(ali malo smo poranili ) !
ali sve u svemu,hvala tebi jos jednom !
ma neka bar jos ova tema trudi se ovaj pravo :D
dobra slika prejaka i dobri su ti svi radovi :D
ona tamo stavila ruke ko da fatihu uci XD...... slika je odlicna svaka cast 9-)
arnautovicemil je napisao/la:
Vec jedna tema o novoj godini postavljena , ty wertu je napisao da se ne smije ni jedna vise postaviti , jel je ona u zanimljivim ^^.
da ali ovo nije samo cestitka...napravio sam sliku s tom temom...i mislim da treba biti u fan artu..jer to joj je cilj da cestita praznike sa nekim "poklonom"..sry ako sam pogrijesio, my bad..
Svaka cast momak imas potencijala ;) Ali molim te sve slike radi u ovom fazonu zenske bez vesa :P
argoN je napisao/la:
Gde drzi ruku ? I koja ? :D
armin_hu je napisao/la:
da ali ovo nije samo cestitka...napravio sam sliku s tom temom...i mislim da treba biti u fan artu..jer to joj je cilj da cestita praznike sa nekim "poklonom"..sry ako sam pogrijesio, my bad..
Ma nek si ti nju napravio ko ebe anela ^^.
argoN je napisao/la:
AMIN xD

btw
dobra slika , mogo si me ubacit :D
Ako ce me zene docekati u novoj 2009. onda cu se ubiti po kratkom postupku... xD ( samo nesto traze i zanovjetaju -.- )
erotika uvijek prolazi, netrebaju nikakvi efekti
jesam rekao da erotika prolazi ?
malo viski, malo koka kola xD
odo lec, uzasno sam pjan
upropasti sliku , btw, a sta cemo mi gayovi ? nama nista ? ne pale me cure to treba da znas HAHAHHAXD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.