Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Face to face !

1.283 pregleda · 57 odgovora · otvorena 17.10.2005. u 13:32

Zenga (BH FANATICOS) and Usanovic (NOgometni savez BiH) poslije Bih vs. SCG ! Centralni Dnevnik Face to Face.Znam da je dosta ludi ovo gledalo ali za SVE koji niste slinite video i pogledajte.Evo sta se stvarno desilo !
Linke video DOWNLOAD (wmw.) : http://www.bhfanaticos.com/Download/Razno/Face%20to%20face%20-%20zenga%20vs%20usanovic.wmv

Citiram :
"Nemogu oni Bosnu mrzit toliko koliko je mi volimo" by. Emir H.
Ps: Posjetite www.BHFANTICOS.com

Pisite ovde sovja misljenja...Znam da lasnim sa ovim al eto nemojte o tome komentarisat hvala red
mah sve to divljanje na tekmi je bezze ! zao mi je sto je tako ispalo ali eto sto se tice nogometa kao nogometa zao mi je sto je BiH izgubila (jer ipak zivim u njoj) ali ruku na srce SiCG je trenutno bolji tim i pobjedili su sretno im na turniru
Usanovic je najveci debil u NSBIH,a ni ostali ne zaostaju...Gledao sam taj "face to face" i svaka cast Zengi i ostalim navijacima koji su bili u Beogradu,kao sto rece Emir H.(i njemu svaka cast) tim ljudima treba dati dozivotne besplatne ulaznice,posebno mi se svidjela njegove recenica koju si naveo Ali veceras ce biti zanimljivije na "60 minuta" jer navodno FTV ima snimak nasih navijaca koji su unijeli kameru na stadion i sve snimili,e to ako bude mi bismo imali neke argumente i mogli bi nesto traziti..A Usanovic ako ne ode nakon one izjave i nakon svega ovog onda je Nogometni Savez kriminalna organizacija..I ne samo Usanovic nego i svi ostali iz saveza...Igracima i Sliskovicu svaka cast i najveca bi glupost bila kada bi Blaz sada dobio otkaz,jer covjek je uradio ono sto niko nije

EDIT: Iz pouzdanih izvora sam saznao da "60 minuta" zvanicno ima snimak i da ce veceras sve biti prikazano
FTV 20:00 gledajte

EDIT: Iz pouzdanih izvora sam saznao da "60 minuta" zvanicno ima snimak i da ce veceras sve biti prikazano

Da, i ja sam to cuo, kazu da su snimci " papreni".
               .Schulz. je napisao/la:

moram to pogledat
Gledao sam,ono je prava istina sto je Emir H.rekao stvarno covjeku svaka cast
hahah toliko oni vole bosnu da su svi redom devedeset druge u svedskoj bili
Moja prica..

Jutro brale moj, okupljamo se mi u gradu. Autobus normala sve spremno mi sa navijackim rekvizitima i ostalim stvarima, pjevaju se velezove pjesme, neke i ove nase bosanske.. Javljaju nam da ce uskoro krenuti i raja iz cernice, zenice (svaka cast momci - robijasi), sara'jva, bihaca, sandzaka i normala inostranstvo.. u tom i krenusmo.. u busu se slikalo, pjevalo (ono sto se radi i na ekskurzijama).. samo sa navijackim tempom i tako to.. sada da malo skratim jer puno se toga desavalo.. kad smo izisli na autoput (ZG-BG) ocam' mog zesce sranje.. nikad doc (barem se meni tako cinilo).. ispred, iza i iznad nas murijaka ko' da dolazi klinton a ne mi BHF'ovci, RA , Celikovci , Pitari , Torcidasi, Manijaci i drugi.. i et ga sve fino sve lijepo.. pred stadionom murija nas jos cuva.. na ulazu bro. .uzese nam par transparenata (neznam razlog ocam mog, ako ko zna ko je bio na tekmi nek se javi).. transe murijaci dali CETNICIMA, ovi ih poceli palit.. i tako to.. pocinje tekma.. na nas cetnici bacaju sta god mogu.. dobro je sve bilo dok mi nismo poceli stavljati nase transparente sto je najnormalnija stvar.. cuj doc na tekmu a nemas svojih obiljezja.. psuju nam ***** tursku, balisku, muslimansku ma nema sta ne psuju.. i onda organizirano sranje od strane CETNIKA iz Pala, Bijeljine (Incident), Banja Luka (Lesinari), Laktasi i drugi gradova.. krenuli na nas sa ledja kroz tunele.. a dole u bunkeru isto ih bilo.. normala necemo sada mi gledati kako oni nas biju, bro i mi poceli da kidamo sve sto smo nasli pri ruci, sandzaklije se tuku kol'ko mogu, robijasi gadjaju stolicama ljude.. nema sta SANDZAK = BOSNA, sandzaklije odese u wc da iskidaju one stvari kojima bi mogli da gadjamo srbe sto smo i uradili kasnije.. cuje se na tribini da odvode 3 NASIH (medju njima i zenga, momak bez prsta i jos neki momak ja ga neznam..) brate ovi iz bolnice tehnicari sto su kod nas bili, kao da i nisu bili , brate to bi i svaki od ovih 13-godisnjaka znao da uradi.. stavi ti gazu i pari se brate... ovdje se ipak vidjelo ono bratstvo nas, koje nam je pomoglo.. svi smo pomagali jedni drugima koliko smo mogli.. brate nemogu da opisem kako nam je bilo.. u tom ''logoru'' marakane.. oklopljeni ma neznam nemoze se to rijecima opisati.. i sve dure brate.. al' kad je zavrsila tekma, na autobus BHF'a poceli su da pucaju ''pistoljima i puskama (pravim ne onim igrackama ili petardama, prasljivcima ili ovim gamerskim ) kako su ofirno samo postupili ti cetnici.. **** ga, kad pogledas, ovaj moj text nema smisla al' imaju BHF'ovci kameru koju su unijeli i snimali.. svaka cast NAMA BOSANCIMA i HERCEGOVCIMA, SANDZAKLIJAMA koji smo odbranili ponos BOSNE JEDNE JEDINE !!! izvinjavam se ako nisam mogao da opisem sve trenutke (a znam da nisam njih najmanje 80%) jer ipak se rijecima to nemoze opisati.. !!!

Forza BiH, Velez do groba..
BHFanaticos je dao nadimak za Usanovica tj. Usranovic !

by Emir H. (glumac BH scene)

Ne mogu oni Bosnu mrziti koliko je mi volimo , neka znaju da na svaki njihov transparent "Noz Zica Srebrenica" mi odgovaramo transparentom "Cjelovita jedinstvena BiH"
               seYo~ je napisao/la:

BRAVO , to sam i ja htjeo reci , svaka ti je na mjestu
               amirru je napisao/la:
BHFanaticos je dao nadimak za Usanovica tj. Usranovic !

by Emir H. (glumac BH scene)

Ne mogu oni Bosnu mrziti koliko je mi volimo , neka znaju da na svaki njihov transparent "Noz Zica Srebrenica" mi odgovaramo transparentom "Cjelovita jedinstvena BiH"

Amirru najaca recenica koju je Emir H. rekao .. ona je kao Beton, kao rijeka zvuka sto se kroz Bosnu milu sliejva u usi Bosancima ...

Sve mogu ali Iz Srca Bosnu Ne!.,..

Svaki njihov transparent "Noz Zica Srebrenica" mi odgovaramo transparentom "Cjelovita jedinstvena BiH" ... Ma ovo je najbolja recenica koju sam procitao ...

Aferim Barte Bosnjo...

Cekam veceras 60 MINUTA...

Pa onda idu komentari tu!

A pos vemu sudeci ima da im j3b3m sve ...

Sellam!

Bosno moja!

no coment svaka cast Emire
               bonen je napisao/la:
BRAVO , to sam i ja htjeo reci , svaka ti je na mjestu

najjbolji komentari !!

Volio bih je i ja mnogo vise da je bar normalna drzava.
normalna drzava nikada necemo biti sa 2 entiteta i 3 razlicite nacije
LAKO JE SADA RECI "VOLIM BOSNU" LAKO JE SADA OTICI NA UTAKMICU I SOVAT SRBIMA MAAMU, LAKO JE SAD BITI BOSANAC A GDJE SU BILI KAD JE TREBALO AUTOMATSKU UZET PUSKU I PUCAT NA SRBE (SORRY AL OVO MORAM NAPISATI)

gdje su ti AUSLANDERI da ih ja vidim (respect domacim fanaticosima) ovo sto kazem domacim ovo govorim na one fanaticose koje navijaju z BIH a nastanjeni su u BIH !

gdje su te "face" eeee .. koji su oni samo GLUPANI I KRETENI. Svi su prije rata ili u ratu otisli u inostranstvo kad je trebalo guzicu iscupati, e kud vas nisu srbi ubili dole krkani jedni e kako ste samo glupi fuj gadovi jedni odjednom lafo "bosanci" niste vi bosanci, vi ne pripadate bosni.

gdje ste bili kad su neciije majke i ocevi ginuli (ima ih dosta sa gamers.ba ljudi koji su izgubili najdraze)

e FUJ samo vam to mogu reci FUJ

opet ponavljam RESPECT NAVIJACIMA BOSNE KOJI SU CITAV RAT BILI OVDJE I BORILI SE PROTIV SRBA, RESPECT IM A OVO OSTALI IZ INOSTRANSTVA ZA MENE NISU BOSANCI, ZA MENE NISU NAVIJACI, ONI SU ZA MENE DEBILI !

pozdrav

mafia !
seYo~ je napisao/la:

seYo da***da tvoj bend predstavljao bih na evroviziji za ovaj komentar koji si malorpije napisao !

seYo takvi kao ti NAJVISE NAM TREBAJU !

SVAKA CAST BURAZ !
               Mafia je napisao/la:
LAKO JE SADA RECI "VOLIM BOSNU" LAKO JE SADA OTICI NA UTAKMICU I SOVAT SRBIMA MAAMU, LAKO JE SAD BITI BOSANAC A GDJE SU BILI KAD JE TREBALO AUTOMATSKU UZET PUSKU I PUCAT NA SRBE (SORRY AL OVO MORAM NAPISATI)

gdje su ti AUSLANDERI da ih ja vidim (respect domacim fanaticosima) ovo sto kazem domacim ovo govorim na one fanaticose koje navijaju z BIH a nastanjeni su u BIH !

gdje su te "face" eeee .. koji su oni samo GLUPANI I KRETENI. Svi su prije rata ili u ratu otisli u inostranstvo kad je trebalo guzicu iscupati, e kud vas nisu srbi ubili dole krkani jedni e kako ste samo glupi fuj gadovi jedni odjednom lafo "bosanci" niste vi bosanci, vi ne pripadate bosni.

gdje ste bili kad su neciije majke i ocevi ginuli (ima ih dosta sa gamers.ba ljudi koji su izgubili najdraze)

opet ponavljam RESPECT NAVIJACIMA BOSNE KOJI SU CITAV RAT BILI OVDJE I BORILI SE PROTIV SRBA, RESPECT IM A OVO OSTALI IZ INOSTRANSTVA ZA MENE NISU BOSANCI, ZA MENE NISU NAVIJACI, ONI SU ZA MENE DEBILI !

pozdrav

mafia !

Jesul' trebati ostati kao i narod iz srebrenice pa da bude jos veci masakr , nemam protiv njih nista al sto mi nismo dozivili ne smijemo ni govoriti !

Veoma smo mladi ,prosjecna godina clana na g.ba je 17 godina i da govorimo sta je bilo a sta ne u ratu ... ja prvi kazem da ne znam sta je bilo ,mogu samo cuti price i dostojati da znam ono sto zelim !

naravno neko mi kaze da me je na sramotu sto ne cjenim aliju izetbegovica ,ruku na srce u tom periodu dok je bio ziv ja sam imao 3 godine , prije toga se nije ni znalo za mene !

Poenta je da se bas i ne bi trebali sjecati na ono sta je prije bilo ,nego na ono sto je bilo prije 7 dana , nedo Bog da je neko imao pusku !

amirru je napisao/la:
Jesul' trebati ostati kao i narod iz srebrenice pa da bude jos veci masakr , nemam protiv njih nista al sto mi nismo dozivili ne smijemo ni govoriti !

Veoma smo mladi ,prosjecna godina clana na g.ba je 17 godina i da govorimo sta je bilo a sta ne u ratu ... ja prvi kazem da ne znam sta je bilo ,mogu samo cuti price i dostojati da znam ono sto zelim !

naravno neko mi kaze da me je na sramotu sto ne cjenim aliju izetbegovica ,ruku na srce u tom periodu dok je bio ziv ja sam imao 3 godine , prije toga se nije ni znalo za mene !

Poenta je da se bas i ne bi trebali sjecati na ono sta je prije bilo ,nego na ono sto je bilo prije 7 dana , nedo Bog da je neko imao pusku !

Jarane nemoj da budes "ne-realan" (ako bi se moglo ovako reci)

Prvo sad kazes .. da nisu trebali ostati da ne bi bilo kao Srebrenica .. a sad govoris da ne bi se sjecali na ono sto je bilo !

Posto vidim da ti nisi ostao bez oca, majke, brata ili sestre u ratu pazi ovo

Eto ti si imao 3 godine kad se ratovalo, zavrsio se rat, ti imas 7-8 godina, krenes u skolu, peglaju te jarani, tuchu te a ti NEZNAS GDJE TI JE OTAC (koji ti je najpotrebniji u tom trenutku da rijesi tvoju situaciju) ? de mi to objasni kad si tako pametan de de mi to objasni!!!!!!

DON'T FORGET SREBRENICA!

Ti ovako u mnogim stvarima si pametan, al za ovu nisu i nemoj da ovakve komentare dajes po forumu, sram te bilo !

Tvoje post fakticki izgleda ovakav sada : HEBE SE MENI STO JE MOJ JARAN IZGUBIO SESTRU U RATU, IL JARANICA .. et kak ne kontas glavom !

u sto se nazivcira bezveze !

anivaj .. necu sad da se prepirem oko rata .. bilo proslo AL SE NEKE STVARI NIKAD NE ZABORAVLJAJU !

Zadnji edit: 17.10.05 u 17:09:45

Mafia je napisao/la:

pozdrav

mafia !

i ti i sejo me razocaravate ... pravo

sta je trebao ? da mu dijete u ovoj zemlji ? da mu ubiju komplet porodicu
jel sve to vrijedno zivota ? i braniti se od neprijatelja koji su bila 7. svjetska sila.

ko god je otisao SVAKA MU CAST ... ja sam licno ostao i moji starci. niti mi je drago sto sam ostao niti nije.

BHfanaticosima svaka cast.

btw: snimci sa "60min" : nevjerovatno ...+ sto pola nisu prikazali

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.