Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

F.E.A.R. SP?

490 pregleda · 13 odgovora · otvorena 15.10.2005. u 22:16

Jel ko igrao F.E.A.R. SP?

Instalirao sam je s nekog INFO dvd-a i mogu samo reci da je igra prestrasna. Tako je mocno uradjena grafika i muzika, da se covjek svoje sjene prepadne. Naravno, izgasio sam igru nakon 45 sekundi igranja, odmah nakon sto mi se silueta nekog aliena ukazala na monitoru

Majkem, krv vam se u venama zaledi...
Ma presao sam ga igra je strava... Nije duga... Zadnja scena ti umisljas neko djete i krv okotebe... I ti dodes do nekog covjeka on mrtav na stolici ti odes do velikih vrata i dode alien i bummmm raketa u tebe... Igra je strava.... Najbolje je kad usporis i onda rafal po elienima pa vidis kako se limi zidovi, staklo, kutije se bacaju.... Odlicno i jako dobra stvar je sto elieni neznaju da ces doci to nema nigdje ekstra fazon i onda uzivas u svom talentu cooool stvar.... Usporis vrijeme i headshooooot...
jao igrice j**o te b*g jes strasna brata mi mog kag mi izleti nesto toliko sam se prepo da sam je odmah izbriso j**o te igrica i b*g ma bjezi bolan necu je instalirat nema te pare
evo sad sam pokusao ponovo... ali nisam mogo majkem... sve je to z*** muzike i zvucnih efekata ...

cudi me da je M (17+)... trebala bi biti 30+
igro sam je kod druga kad sam ugledao to sto ti kazes pile aliena jednostavno sam izgasio monitor
Neka hvala ne bi zelio ni paliti je.JEdnom sam tako testirao igrice sa jednog od BUG cd-a i onako instalirao par igara,eh sad je doslo vrijeme da probam.Prve tri su ok bile,ali cetvrta isto nesto alieni...Prilicno kasno je bilo,reko hajde necu nista vise igrati,ali nece vrag nego moram probati.Ja upalio i naravno krenuo vidim fino osvjetljenje,reko nije sigurno strasna,jao poslije minute ugasi se svjetlo kad odjenom alien na mene.Meni srce stalo,nisam ni ugasio igru,ma nista...Odmah komp. ugasio i psovao samom sebi sto nisam odmah ugasio.I od tad ipak...ne zelim vise ni probati takve vrste igara
               PiLe je napisao/la:
evo sad sam pokusao ponovo... ali nisam mogo majkem... sve je to z*** muzike i zvucnih efekata ...

cudi me da je M (17+)... trebala bi biti 30+

30+ je infarkt

nemre nikako
de ba ljudi ja uzivam u takvim igrama fakat
ja je igrao kod v|s|oN-a nIje losa ali nisam smiujo da gledam strah me je bilo mamu sam zvao zabranila mi je da se vise igram na kompu AAAAAAAAA
hmm ne znam , al nekako mi cudno prepast se igrice , bojao sam se o mali rezidenta kad sam sutao , ali sada to mi je nekako smjesno..
ma djabe kume, to ti je FPS. Ti se moras usrati kad cujes kako ti pluca uzurbano disu, srce tuche brze i brze, krikovi odjekuju podzemljem... To je tako realno i najgore je sto si odgovoran za svoje postupke za razliku od filma gdje te boli dupe hocel glumca/icu zaklati iza sljedeceg coska

Ali opet, ima bolesnih likova koji se bas uzive uz ovo... "TOOO BOZHEE!!"

Svaka im cast
sve je to stvar psihe , ima nas par koji pucamo od sege na te neke "strasne scene"

ja kad sam gledao par horora puco od smjeha , vise se smijo nego na nekim komedijama hahah

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.